romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZEMBUR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 638
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ben emeğimi veriyom suan carı 110 kasıyom ama bunun cevabınıda öğrenmek istiyorum buda hakkım diye düşünüyorum

ben emeğimi veriyom suan carı 110 kasıyom ama bunun cevabınıda öğrenmek istiyorum buda hakkım diye düşünüyorum
Kahramanlık ödülünün 110 lvl de alınmasının nedeni hiç kimse emeksiz bir kazanç sağlamasın diyedir yani 1 lvl pazar çarı açarak onu bütün gün afk bırakıp 30.000 derece yapanlar gidip efsun kağıtlarını alıyordu ve emek harcamadan havadan kazanç sağlıyordu 110 lvl olma nedeni bunu engellemek herkez kendi emeğiyle ya imparatorluk kayası keserek yada slot keserek derece kassın ki aldığı efsun kağıtlarını hak edebilsin olayın amacı budur anlıcağınız ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı umarım açıklayıcı olmuşumdur

bana bu acıklamayı 5 saattir yapan birisi cıkmadı sana helal olsun kayadan da derece geldiğni bilmiyodum

bana bu acıklamayı 5 saattir yapan birisi cıkmadı sana helal olsun kayadan da derece geldiğni bilmiyodum
​rica ederim imparatorluk kayalarında ortalama 250 ile 750 arası derece geliyor 6 ch yi sen kestiğini var sayarsak 2.000 kusur derece kasmış olursun + slot kesersin fazla zorluk çıkmadan 30.000 dereceye sahip olursun

Ful yaratık zaten zorluk cekmem saolasın birisi cıkıpta bana bunu sölemedi sana helal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri