mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

vs PKK...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrbatuhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

-nM]A[-Joker;1123435' Alıntı:
gecen bu clanda bize kufur etmisti pkk clani kufr ettirmiyolar onlara bide yuvacix41 benim karakterimi caldi..

yuvacix benim clanımda ve benim cafemin oduğu kasabada oturuyor... bugüne kadar char çaldığını duymadım görmedim... kufur olayına gelince benim olduğum yerde kufur edemezler ettirmemde... ama kimin damarına basarsan kufur ederler....

diğer arkadas kufur etmiyolar demiş... yani tutupta bize kufrettikleri sslerimi koysaydım buraya... arkadaşlar bunlar pkkli kendileride kabul ediyorlar zaten...

bütün yorumlara teşekkürler...

bu adamlar PKK nin ta kendisi Şerefsizlerle aynı odada olduğum gün Attim birini diğerinin cevabı şu oldu :
''''Bekleyin siz Yarın yine Şehitlerinizi gondeririz Memleketine....'''''''
Bu adamları Deşifre ettim ben Heryerde kickleniyorlar.Sizde öyle yapın.

ben de geÇen gÜn mutant oynarken bİ *** Çikti ve adi da kurdİstan di.. Hazir mesaj atmaya bbaŞladi we hepsİ de pkk yİ ÖvÜyordu.. Turk halkina kufur edİyordu.. Allahtan benİmle beraber 5-6 turk daha wardi da susturduk adami ettİĞİmİz laflarla.. ;)
ha bu arada nasil deŞİfre ettİn adamlari..

bİlİyorum.. Zaten benİm sorduĞum da Şuydu: DeŞİfre ettİm we gİrdİklerİ heryerde kİcklenİyorlar dİyor.. Ben de onu sordum nasil kİcklenmesİnİ saĞladin dİye..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri