ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Elym2 Dolandırıcı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoRDen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bitmez abi bitmeyecek

Ben 2009 da bu işe başladığımda durum aynıydı yıl oldu 2014 yine aynı 2016 olucak yine aynı anlamıyorum burada bizim yapmamız gereken şey ne?

Bizim sorumluluğumuz sizin bize vermiş olduğunuz Email - Şifre - Ödeme bilgilerinin 3. Şahısların eline geçmemesi için korumak ve veri kaybı olmadan saklamak,

Bizim veritabanımız hacklenip hesabınız soyulsa itemleriniz çalınsa hata bizdedir iadesinide fazlasıyla yaparız bu aynı durum değil,

Ben oyunumu çaldırıyormuyum? yada bende oynuyorum Diablo olsun League of legend olsun Steam hesabımda 30 a yakın oyunum var neden çalınmıyor. GM Hesabımın şifresi öyle zor bir şifrede değil hesap idyi bulsan şifresini daha kolay bulursun çünkü aynıydı 4 aydır. ( Hırsıza yol göstermiş olmamak için değiştirdim şifreyi )

Hadi itemi çaldın diyelim çaldığın adam oyunu bıraktı sen item çalmaya devam ettikce çaldığın adamlar tek tek oyunu bıraktı kaldın tek başına sonra kiminle vs yapıcan? neresine sokucak çaldıkları itemleri merak ediyorum? gerçi ben item çalıp taşaklarını sere sere gülen leş kargası gibi asosyel tipler biliyorum ki durum vahim.

böyle kişiler oyuna getirin video ile çekin oyunda nickleri vs alın ve bildirin gerekeni yaparız. oyunda böylelikle temizlenmiş olur.

Çok var hangi birini temizliycez hangi biriyle uraşıcaz

Bitmez abi bitmeyecek

Ben 2009 da bu işe başladığımda durum aynıydı yıl oldu 2014 yine aynı 2016 olucak yine aynı anlamıyorum burada bizim yapmamız gereken şey ne?

Bizim sorumluluğumuz sizin bize vermiş olduğunuz Email - Şifre - Ödeme bilgilerinin 3. Şahısların eline geçmemesi için korumak ve veri kaybı olmadan saklamak,

Bizim veritabanımız hacklenip hesabınız soyulsa itemleriniz çalınsa hata bizdedir iadesinide fazlasıyla yaparız bu aynı durum değil,

Ben oyunumu çaldırıyormuyum? yada bende oynuyorum Diablo olsun League of legend olsun Steam hesabımda 30 a yakın oyunum var neden çalınmıyor. GM Hesabımın şifresi öyle zor bir şifrede değil hesap idyi bulsan şifresini daha kolay bulursun çünkü aynıydı 4 aydır. ( Hırsıza yol göstermiş olmamak için değiştirdim şifreyi )

Hadi itemi çaldın diyelim çaldığın adam oyunu bıraktı sen item çalmaya devam ettikce çaldığın adamlar tek tek oyunu bıraktı kaldın tek başına sonra kiminle vs yapıcan? neresine sokucak çaldıkları itemleri merak ediyorum? gerçi ben item çalıp taşaklarını sere sere gülen leş kargası gibi asosyel tipler biliyorum ki durum vahim.

Shorty her zaman iyi niyetlidir birtek o değil birçok yetkili ve arkadaşlar öyledir
İnsanoğlu doyumsuzdur bu dünyada kral olsan gene sonun ölümle biticek dier tarafı düşünmekde var insan mutlu olucaksa eğer Shorty Ailesiyle Sevdikleriyle gerçek dost arkadaşlarıyla hiçbirşeyi olmasa bilse sevgisi saygısıyla mutlu olur
Allah kimseye emek vermeden çalışmadan iyi bişiy nasip etmez
Bu dünyada birtek oyunda değil herşeyde kötülük yapabilirsin fakat hesabını yaratan senı var eden sorar soracakda zaten o yüzden
Vicdan Kalp var

Bi oyun için böyle kötü şeyler yapıyorsanız böyle kötü arkanızdan küfredilmesi alınmamanız dokunmuyorsa hiç kimse size bişi yapmaz ama yaptıklarınız hiçbir zaman kalmaz Ölümsüz kimse yokdur :)

Yazık ya gerçekten vanda yaşam mücadelesi verirler adaletli çocuklar sizler bi oyun için düştüğünüz hallere bakın yazık ya gerçekten cok yazık

Bısey söylıcektım. ben Elımdekı Ss lerı nasıl atabılırım yardımcı olurmusunuz... ELY3

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri