romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Onaylanma süresi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan queLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 429
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

queLy

Level 5
TM Üye
Konular
64
Reaksiyon Skoru
174
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 8 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

M2-tr ilk açıldıgı zamanlar ödeme yaptıgımızda bazen 1 aya yakın bekletiliyordu ödemeler (sürekli demiyorum) yada sıkıntı durumu falan olabiliyodu ( ödeme yapmayanlar yaptım diyo türkayı boşa oyalıyo oda gerçek ödeme yapanları öyle sanıyo giibi vs.) bu sorunlar da yaşanacak mı?
Garanti olarak onaylanma süresi ne kadar?
TC kimliksiz işlem yapılamıyo mu?

Şöyle ki eskiden ofis ortamından yapılmıyordu bu işler. Şuan da ofis ortamında düzenli olarak çalışıyoruz.

Yani özet olarak resmi tatiller ve haftasonları hariç hafta içi en geç 24 saat içinde ödemeler onaylanmaktadır. Hatta mesai saatleri içinde gelen bildirimler bir kaç saat içinde onaylanacak.

Bankaya girdiğiniz tc kimlik numarasını ödeme bildirimi yaptığınız ekrana girmeniz gerekmekte bizim kontrolleri yapabilmemiz açısından. Tc kimlik numaranız kimsei le paylaşılmayacak olup sadee kontrol amaçlıdır.

Şöyle ki eskiden ofis ortamından yapılmıyordu bu işler. Şuan da ofis ortamında düzenli olarak çalışıyoruz.

Yani özet olarak resmi tatiller ve haftasonları hariç hafta içi en geç 24 saat içinde ödemeler onaylanmaktadır. Hatta mesai saatleri içinde gelen bildirimler bir kaç saat içinde onaylanacak.

Bankaya girdiğiniz tc kimlik numarasını ödeme bildirimi yaptığınız ekrana girmeniz gerekmekte bizim kontrolleri yapabilmemiz açısından. Tc kimlik numaranız kimsei le paylaşılmayacak olup sadee kontrol amaçlıdır.

​Adminim bizim atılan ticket ve özel mesajlarımıza bir baksanız kristal cekme olaylarında hemen bakıyorsunuz diğer olaylardada bir bakın lütfen

​Adminim bizim atılan ticket ve özel mesajlarımıza bir baksanız kristal cekme olaylarında hemen bakıyorsunuz diğer olaylardada bir bakın lütfen

Diğer konularla ticket ekibimiz ilgileniyor. Yeni destek ekibi arkadaşlarımız katılacak aramıza bu hafta bir aksilik olmazsa sorularınıza daha kısa sürede cevap alabileceksiniz. Ödeme konularınızda benim cevap yazma sebebim ödeme detaylarını bir tek ben görebiliyorum bu yüzden ben cevaplıyorum

ofis ofis diyonuz da bi resim falan yollayın merak ettim Elym2 nasıl bi ortamda bire sunuluyo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri