Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
///
Son düzenleme:
Müşteri temsilcisi ile irtibata geç. Sınırsız internet sınırlı gözüküyorsa seninle alakasi yoktur.
Müşteri temsilcisi ile irtibata geç. Sınırsız internet sınırlı gözüküyorsa seninle alakasi yoktur.
Aradım Ama Bişiler Değişmedi Bundan Sonrası Benım 2 Adet Modem Var TTNET ZTEW300 Buna Bağlayınca İnternete Girebiliyorum Ama İnternet 1dk dan 2dk dan
dk ya gidiyor
Modemde Hata olduğunu düşünerek Yeni Bir Modem Aldım Airties 5342 Ve CD ile tanımını Yapmama Rağmen Bağlanmıyor ÜNLEM İŞARETİ BIRAKIYOR
BAĞLANTI VAR AMA BAĞLANMIYOR!
KONU GÜNCEL!
Aradım Ama Bişiler Değişmedi Bundan Sonrası Benım 2 Adet Modem Var TTNET ZTEW300 Buna Bağlayınca İnternete Girebiliyorum Ama İnternet 1dk dan 2dk dan
dk ya gidiyor
Modemde Hata olduğunu düşünerek Yeni Bir Modem Aldım Airties 5342 Ve CD ile tanımını Yapmama Rağmen Bağlanmıyor ÜNLEM İŞARETİ BIRAKIYOR
BAĞLANTI VAR AMA BAĞLANMIYOR!
KONU GÜNCEL!
Airties i aramadin degilmi internet firmasini ara .
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Bi Airties 5342 MODEM ALDIM VE Wlan Olarak bağladığımda Sınırlı Kablosuz Bağladığımda Sınırlı Diyor İnternet Bağlantısı Modemde Var Ama gözükmüyor Lütfen Bu KOnu Hakkında Bilgilendirirmisiniz!
TEŞEKÜR EDERİM ŞİMDİDEN
![]()
Müşteri temsilcini (İnternetinizi nereden aldıysanız) gelip kontrol etmesini isteyin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)