Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sorunu çözene 50 Silk!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 486

turkmmo

Level 1
Gold Üye
Konular
31,034
Online süresi
5m 10s
Reaksiyon Skoru
208
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 8 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
719
MmoLira
40
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi benim için büyük bilenler için küçük bir sorunum var. Adı size yabancı değil kendisi DC olur. Silkroad'u yaklaşık 2 yıldır oynuyorum, Greece server'ının yeni açıldığından beri. Oyun hakkında hemen hemen herşeyi biliyorum. Eski sistemimde 3 - 4 gün oyundan atmadığını bilirim ama yeni pacthler geldikçe eski sistemim oyunu kaldırmamaya başladı bende sırf bu oyun için yeni pc topladım. Yeni pc ilk geldiğinde ethernet çalışmıyordu aldığım yere götürdüm servis için sonra yapılı halde geri geldi ve sorunun card readerin anakartta takılı olduğu yerden kaynaklanıyormuş anakarrta card readerin yeri değişince sorun düzelmiş (böyle bir şeyin olasılığı warmı onu da soruyorum çakışma olayı filan). Eski pc warken neti kendi evimden kullanıyordum yani sadece ben kullanıyordum şimdi ise oturduğum apartmandaki bir komşumdan kullanıyoruz ve toplam 5 kişi kullanıyoruz. Oyunda sorun yaşamamak için ne gerekliyse pcme kurdum hemde defalarca format attıktan sonra ve hala max 3 - 4 saat sora DC yiyorum bot kullananlar bilir çok sinir bozucu bi durum 3 gündür exp im 78,00 78 lv ve hala 79 lv olabilmiş değilim. PCmde frame network 1.1 2.0 3.0 3.5 DirectX 10, tüm driverlarım son sürüm ve güvenlik duvarından da gerekli izinler verilmiş kısacası DC yememek için alınabilinecek tüm önlemleri aldım ve hala DC DC DC. Bana kullandığım netten kaynaklandığını söyliyeceksiniz biliyorum ama başka net olan yerlerde de denedim ve yine DC.

Buda benim pcm ;
Asus DDR3 anakart
Asus EN8800GT 512 MB 256BiT ekran kartı
Gigabyte 4 GB 800 mhz ram
Core2Duo 3.00 işlemci

Sırf bu DC yüzünden pc den ve oyundan acayip bir şekilde soğumuş durumdayım lütfen bu konuda herhangi bir ufacık bile olsa bilgisi olan benimle paylaşsın sorun çözümünde emin olun KARŞILIKSIZ KALMICAKTIR. Başlığı ilgi çekmesi için öyle yazdım sürç-ü lisan ettiysem affola herkese şimdiden teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri