noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Alpi1s Kimdir ? 2011 ' den bu yana

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alpi1s
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 655

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Alpi1s gerçek adım alpaslan , soyadım ise gökçedir . gerçek nickim ise alpi ' dir . ancak önceden kurup şifresini hatırlamadıgım için böyle bir nick oluşturmaya karar verdim. bu forumlara visual basic 6 ile başladım. ilk önce bir hack sitesinde üyeliğim vardı. bir zamanlar orada çalıştım . programlar yapıyorumdum arge ' ye bu forum sayesinde visual basic 6 , visual basic.net , c++ gibi programlama dilleri öğrendim . bunlarla beraber grafikerliği'de öğrendim . bu işlerle 3 - 4 sene uğraştım . sonra metin2 pvp serverlere başladım. ilk metin55 adlı serverde oynadım . çok sevmiştim. ancak sonradan gm hayallerim çıktı. ozamanlar tecrübesiz olduğum için beni gm yapmıyorlardı. bende gittim server kurmaları araştırtım. Hamachi serverimi kurdum. bunun sayesinde navicat ' ı öğrendim . filezilla ' yı öğrendim. sonra turkmmo sitesini buldum. 2011 yıllarında burayı keşfetmiştim. 2011 ' den bu yana kadar da bırakmadım . ancak kendimi bu siteye hiçde tanıtmadım.
niye bu hesap 02.01.2013 tarihinde kurulmuş diyorsanız önceden yaptığım bazı hatalardan dolayı hesabım engellendi . bende yeni bir hesap kurmaya karar verdim. herşeyi 0 ' dan başlamaya karar verdim. zaten ilk gmliğimi bu forum sayesinde gördüm ben. bu forum sayesinde bukadar geliştim. bu forum sayesinde Putty ' i öğrendim , Navicatı tam öğrendim , Filezilla ' yı öğrendim , quest hazırlamayı , auto pack yapmayı daha bir çok şeyi şuan bunların hepsinde birer uzmanım. tabi bunlar Turkmmo sayesinde oldu . bu forumu hiç bırakmamayı düşünüyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri