shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Th3FatalSoul'dan Carnac-E Klasikleri :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

turkmmo

Level 1
Gold Üye
Konular
31,034
Online süresi
5m 10s
Reaksiyon Skoru
208
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 8 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
719
MmoLira
40
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhaba.Sizin için fazla birşey ifade etmese bile benim için manevi olarak çok değeri olan bi kaç bölümden oluşan ss'lerimi paylaşmak istedim her ne kadar geç ve eski ss ler olsada.SS'lerde sağ yukarda gösterdiği speed of potion ve swift kullanma sebebim ise sh olayı yüzündendir zamanımda herkes sh wh 2.party hack programları kullanıyordu ve bende mecbur kullanmak zorunda kaldım.Anca bu şekil farklılığımı gösterebilirdim çünkü sh kullanmadan ne NP kasabilirdim ne bosslara yetişebilirdim ve çok ezilirdim.Yani bir art niyetim yoghtu lütfen yanlış anlamayın.

SS'ler sadece bundan ibaret değildir.İnanın 1000 1200 tane ksc ve ss vardı bende karışık olarak içlerinden seçerek koydum buyrun.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.

37.
horozcukladukekeserkenna8.jpg
[/

38.

39.

40.

41.

42.

43.

44.

45.

46.

47.

48.

49.

50.

51.

52.
celllatlv7.jpg
[/URL]

53.
th3fatalsoulvsdarkmarezh4.jpg
[/

54.

55.

Clandaki üyeler

Th3FatalSoul-Mami:D, HOROZcuk-Cem, MAYMUNcuk-Sercan,Selocan,Emrah, MrJaVaLa-Alpay, MihRaCe-Ahmet, NoTrick-Gürhan, Yed1Tepe-Berk ,JudeLaw-Furkan, GuardOfFatalSoul and Th3KajmeraY-Eray, MyBanner-Aykut, ALB01TR-Serkan, elhendayi-Ömer, XxXAtMaCaXxX-Hüseyin, IMaRiJuAnAI-Anıl, TAVUKcuk-Oğuz

Hepsine burdan yürekten çok Teşekkür ediyorum. hepinizi çok seviyorum

bunlar dışında clandan çıkan ve atılan arkadaşlar LordMillonDolar(Atıldı), MrsMillonDolar(Atıldı), NewBoooDy(Atıldı), BasBeLaSi(Charını sattı bahanesiyle çıktı), DAR8E(Atıldı), Raphael(Atıldı), Qero(Memnun kalmadığı için Çıktı) ve daha aklıma gelmeyen 4 5 kişi.Onlar için Allah'dan kazasız ve belasız hayat diliyorum ama oyunda bi yerlere gelemicek kadar noob olup sürünmeleri diliyorum.
Versus SS'lerini koymadım polemik olmasın diye.Lütfen yorumlar seviyeli olsun O kadar saatlerimi aldı bi paket sigara bitirdim bunları yapmak için :D
Emeğe saygı diyerekten sizede paylaştıklarımı göz ardı etmeden bakıp ve okuduğunuz için teşekkür ederim.Yorumlara + 195k rep

Not:Bazı VS'leri koymamın sebebi bunlar bana arkamdan posta koyan ve oyunun en rezil playerlerinden oldukları içindir

Küçük bir ekleme: Burdan KIZILYILDIZ=ReturnedKIZILYILDIZ Aytaç ,MinorKinqHere Erdi, LordMillonDolar=4JeanKillah=IDeminozed Cem, Jaguars Emre, YOOQ=IceCoffe Emre, HitMeUrComob=IDeviL=DevilKillah=IDevilReturnzZzZ= Slitheeren Melih'e yürekten sevgirelimi iletiyorum :D

Saygılarımla Th3FatalSoul/₪ MáMî <3

NewBoooDy atlmadı çıkdı! bndende sna aynı dilekler mami :)

Kardeşim afedersinde sana ne oluyor ? Bu konu benim bölümüne paylaştığım bir konu bide kendi charıymış gibi alıntı yapar.Nasıl bir insansınız anlamıyorum ki emek hırsızları.

pLayerLık akar sankide

Arkadasım Kestigin Admaların Cogu +8 Clewer Hp walkrye bend Carnacda ardream oynadım

+9Clewer Almıorlar adamlar ezuk die +9 Clewr war sanırım sende..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri