Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ely1 de oynuyan arkadaşım dün bir küfür videosu ss'si alıp atmış ve o küfür eden şahıs ertesi gününe kalmadan banı yemiş
Ely2 de ben kaç kere küfür videoları attım adamlar taa 1 hafta sonra ban yedi ban yedide noldu boş çar ban yedi editleri aktarmışlardı çoktan ve bi işe
yaramadı
Bu ayrımcılıkta değildirde nedir soruyorum Elym2 Yöneticilerine bana acaba ne diyecekler ?
(klasik lafları söylemeyin bi zahmet tiçket numarasını vesaire tiçket gönderin demeyin apaçık ortada !)
@Shorty; @admin;
Ely2 de ben kaç kere küfür videoları attım adamlar taa 1 hafta sonra ban yedi ban yedide noldu boş çar ban yedi editleri aktarmışlardı çoktan ve bi işe
yaramadı
Bu ayrımcılıkta değildirde nedir soruyorum Elym2 Yöneticilerine bana acaba ne diyecekler ?
(klasik lafları söylemeyin bi zahmet tiçket numarasını vesaire tiçket gönderin demeyin apaçık ortada !)
@Shorty; @admin;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hiçbir şekilde hiçbir ayrımcılık söz konusu değildir.En fazla destek ekibinde düzenleme vardır ticketinize geç bakılmıştır o kadar.
Aynen Ayrıcaklık söz konusu deildir bundan süpheniz olmasın adamlar işini yapıyorlar zaten.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...