Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

HakunaMatata Güvenlik Kalkanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buzcannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

e2RNAe.jpg

Serverında hile istemeyen server sahipleri bize ulaşın,

test amaçlı exe yazılıp size atarız test edin orasını kurcalyın burasını bozun hile açmayı deneyin bakalım açabilcek misinz?

Şuan beta olduğu için gördüklerimi fixledim serverını boş exe ile acmak yerine bu tarz bi sistemle açmak isteyenler ulaşsız beta olduğu için bir ücret yoktur.Neden mi buraya açtım herkes az buz hile koruma fiyatlarını merak eder ve hilesiz bir server açmak ister bu yüzden buraya açtım

Tam geliştirme işimiz bittiğinde pvp serverlarda sıfır hileyi hedefliyoruz.

HakunaMatata Hile Kalkanı Sistem Sistemdekiler ;

> Dll'ler devre dışı (yüklense bile hata verir bunu neden belirttim derseniz vb.net kodlama dll injectörlerin çoğu ram idleri farklı o yüzden mss32dl önlemi aldım)

> İnjectörler (Process Hacker, cheat engine, padmak, ollydbg, gamewiz & 32 vs vs ) devre dışı

> Oyuna girerken .py .mix .m3d .flt .asi gibi dosyalar devre dışı (Buglama yapılmıyor dosya varsa oyunu açmaz bunun bugunu bilen pek yok)

> 7x Devre dışı (yan dosyalar dahil tümü yan dosyalardan kastım modelleme dosyaların içindeki 7x kodlamaları )

> Cmd gibi programlar devre dışı (ip öğrenilmesin diye zaten aşağıdaki cmd fix uygulamadıgımızda sorunda kalmıyor)

> Wallhack gibi unsurlar pack'a atılnca oyuna girmeme veya girsede çalışmama (belirli dosya kbsine göre değilde onaylı dosyaya göre değişse bile oyuna giremez)

> Login packet oyuna girişte dogru exeden mi tarar (sunucu ayar) yani exe crac.kleyip girseler bile boş oyuna girdiginde atar(eski fileslerde sorun

çıkardığı için bu maddeyi bakıma aldık tam bugu olmadıgından emin olunca login packetları aktif ediceğiz)

> Oyun içi 5sekmeli efsun botu Kısayolu f5 (isterseniz değiştirirz)

> İsteye göre Oyun içi diğer kısayollara istediğiniz özellikler yüklenir (Radyo, Gm list, levelbot vs vs son zamanlarda arttı bu Duyuru panosu gibi.Oyun içi cıkmadan ch sistemini 5-6 kere değiştirince ??? karşılaştık oyun içi ch değiştirmeyi aktif edlince burdan yazarız ek olarak sormayın)

Exe Güvenlik Duvarı Dışında

- Cmd Açığı Fix

- Packet Bypass Fix

- /War komutu ile Savaş açığı Fix

- /dice komutu ile files kapatma Fix

- Item Calma Fix

- Karakter Kayması gibi basit sorunları fixleriz

Kafanıza takılan yada şöyle bi özellik olsa dedikleriniz yorum kısmına veya mesaj olarak bize bildirin

iletişim :

Gmail :

tanıtım için en yakın zamanda videoyu çekeceğim, referansları burdan belirticeğim. şuan 2 servera kurduk açıldıkları zaman yayınlıycaz.

Resimler :

xJMzEe.jpg

eoaNqK.jpg

x33MOx.jpg

xJMGoe.jpg

KgD03w.jpg

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri