- Konular
- 1,866
- Online süresi
- 4g 33083s
- Reaksiyon Skoru
- 706
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 272
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 4,116
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Online oyun yapımcısı GameRill adlı şirket tarafından geliştirilen ve Türkiyede faaliyet gösteren Gameloji üzerinden oyuncuların beğenisine sunulan 5Strike, RPG öğeleri ile desteklenen ve tarayıcı üzerinden oynama imkanı veren taktiksel bir strateji/savaş oyunudur.
Oyunun amacı; 5Strike'de yer alan farklı sınıflara ve yeteneklere sahip olan askerleri bir araya toplayarak bir takım oluşturma ve değişik stratejiler ile rakip takımın askerlerini yok etme üzerinden ilerlemektedir.
Keskin nişancı, topçu, koşucu, hemşire ve yok edici gibi farklı alanlarda uzmanlaşmış ve farklı saldırı/defans becerilerine sahip karakterler bulunan oyunda, birbirinden değişik 9 ayrı mevzi bulunan haritalardaki bu mevzilere karakterlerinizi yerleştirerek savaşa başlayabiliyorsunuz. Bu yerleştirme sırasında en çok dikkat etmeniz gereken kural ise; rakibinizin askerlerini nasıl dizdiği ve sizin askerlerinizin yetenekleri olacaktır.
Molotof kokteyli, savaş çığlığı ve el bombası gibi oldukça fazla özel yeteneğin bulunduğu oyunda, karakterinizi silah, kıyafet veya kalkan gibi eşyalar ile daha çok güçlendirebilirsiniz.
Gameloji şirketi tarafından Türkçe dil desteği ile yayınlanan 5Strike'yi herhangi bir yükleme yapmadan ve tamamen ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.,
Kayıt Icın
Oyunun amacı; 5Strike'de yer alan farklı sınıflara ve yeteneklere sahip olan askerleri bir araya toplayarak bir takım oluşturma ve değişik stratejiler ile rakip takımın askerlerini yok etme üzerinden ilerlemektedir.
Keskin nişancı, topçu, koşucu, hemşire ve yok edici gibi farklı alanlarda uzmanlaşmış ve farklı saldırı/defans becerilerine sahip karakterler bulunan oyunda, birbirinden değişik 9 ayrı mevzi bulunan haritalardaki bu mevzilere karakterlerinizi yerleştirerek savaşa başlayabiliyorsunuz. Bu yerleştirme sırasında en çok dikkat etmeniz gereken kural ise; rakibinizin askerlerini nasıl dizdiği ve sizin askerlerinizin yetenekleri olacaktır.
Molotof kokteyli, savaş çığlığı ve el bombası gibi oldukça fazla özel yeteneğin bulunduğu oyunda, karakterinizi silah, kıyafet veya kalkan gibi eşyalar ile daha çok güçlendirebilirsiniz.
Gameloji şirketi tarafından Türkçe dil desteği ile yayınlanan 5Strike'yi herhangi bir yükleme yapmadan ve tamamen ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.,
Kayıt Icın
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresine giriyoruz.
- Konular
- 218
- Online süresi
- 47754s
- Reaksiyon Skoru
- 142
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 168
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 16 Gün
- MmoLira
- 126
- DevLira
- 0
Buyur Kardeşim Daha Önceden Ben Paylaşmıştım KONU.
@SwordMaster ;
@SwordMaster ;
Son düzenleme:
- Konular
- 3,937
- Reaksiyon Skoru
- 200
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 266
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 8 Gün
- MmoLira
- -781
- DevLira
- 0
Buyur Kardeşim Daha Önceden Ben Paylaşmıştım KONU.
@SwordMaster ;
Konu İçerikleri Farklı
- Konular
- 1,866
- Online süresi
- 4g 33083s
- Reaksiyon Skoru
- 706
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 272
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 4,116
- DevLira
- 0
kardesım benım alıntı olsa bıle alıntı dıye yazardım anlatabıldım mı ?Buyur Kardeşim Daha Önceden Ben Paylaşmıştım KONU.
@SwordMaster ;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)