noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Pro Game Master Kimdir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pro Game Master
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

PRO GAME MASTER

Adınız:
Adil Kürşat Arslan
Yaşınız: 12.07.1991 (23)
Nereli olduğunuz: Gaziantep
Hangi takımlı olduğunuz: Galatasaray
Forumu nereden bulduğunuz:
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Beğeniyorum

Ailemden ve yakın çevremden aldığım yorumlara göre bana komik ve sempatik diyorlar.Ben ise kendimi komik bulmuyorum,belki sempatik olabilirim.Grafik tasarım mezunuyum,şuandada bir özel şirkette stajer olarak çalışmaktayım.İşten kalan boş vaktimi ailemle ve sevdiklerimle geçirmeyi severim.Küçüklüğümden gelen bir alışkanlık olsa gerek birine yardımcı olmayı severim.Fobim olarak köpek söylenebilir.Beyaz ve kahverengi köpeklerden pek çekinmem ama siyah köpekleri gördüğüm yerde yolumu değiştirirm.Şuanda köpek fobimi yenmek için bir köpek besliyorum,hemde siyah umarım yenebilirim.Bunun haricinde bilgisiyarda vakit geçirmeyi severim,aşırıya kaçmamak kaydıyla.Bilgisiyar oyunlarını ve metin2 oyununu oynamayı severim.Metin2trde çarımın soyulması sonucunda kendimi 2009 yılında pvp alanında buldum.Son olarak turkmmo sitesini kuran ve bize bu güzel ortamı oluşturan tüm herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri