- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu oyun açıldığından beri buradayım. İlk günden beri de bu davayı veriyorum vermeye de devam edeceğim. Kraliyetlere verdiğimiz onca para artık kullanmadığımız karakterlerde çöpe gidiyor , gitmeye de devam edecek. Kraliyetleri neden ticarete koyamıyorum ? Bunun oyuna verdiği zararın farkında değil misiniz ? Bunu sizden rica ediyorum , lütfen objektif bir şekilde düşünün. Bu durumun , krlaiyet ticaretinin serbest olmasının oyuna katkısını bir düşünün. Daha canlı bir ticaret , artık ölü karakter olmayan karakterler vesayre.
Burada yetkili bir isimden , mümkünse bir ADMİN'den cevap bekliyorum. Lütfen düşünün ve uzun süredir oyuncunuz olan bu userî ve aynı durumdan mağdur olan onlarca userı düşünmeden geçmeyin.
Şimdiden teşekkürler. İyi Forumlar
Burada yetkili bir isimden , mümkünse bir ADMİN'den cevap bekliyorum. Lütfen düşünün ve uzun süredir oyuncunuz olan bu userî ve aynı durumdan mağdur olan onlarca userı düşünmeden geçmeyin.
Şimdiden teşekkürler. İyi Forumlar
- Konular
- 1,833
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 742
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -240
- DevLira
- 0
Bu öneri bir süredir bize gelmekte @admin ; ve @Shorty ; bildirelim , siz de önerilerinize bu konu altından devam edin lütfen ; http://www.turkmmo.com/elym2-genel/2831967-elym2-hakkinda-sorulariniz-ve-onerileriniz.html
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...