noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

[ÇÖZÜLDÜ] windows shell ortak dll'i çalışmayı durdurdu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdfghrew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Resimlerde de görüldüğü gibi Snopy SG-401 oyun kolunun titreşim ayarlarını yapmak için "Vibration Test" e tıkladığımda "Windows Shell Ortak Dll'i Çalışmayı Durdurdu." hatası alıyorum. Yaklaşık yarım saat aradığım hâlde çözümünü bulamadım. Kolda sorun yok, başka PC de titreşim ayarlarını yapabiliyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

--------------

Çözümü.

Kol windows 8 e uyumlu olmadığı için windows 7de kullanılmalıdır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
araştırdığım kadarıyla ;

Windows/system 32 dizini içinde bulunan shell32.dll dosyası bozulmuş olabilir, başka bir yere yedeğini aldıktan sonra silip indirip windows/system32 klasörüne kaydederek bilgisayarı yeniden başlatın.

SİLEMEZSENİZ ; güvenli modda deneyebilirsiniz orada da silemezseniz cd üzerinden çalışan işletim sistemleri ile açıp silebilirsiniz

ve ayrı etten ;

Sorunu çözdüm SAM 4 Broadcaster yüklemiştim bundan dolayıymış benim gibi bu sorunu alan arkadaşlar sistem geri yükleme yaparlarsa sorun kaynağının hangi program olduğunu anlayabilirler.

Son düzenleme:
Öncelikle teşekkür ediyorum sayın Mod um.
Az önce dediklerinizin aynısını yapmama rağmen yine aynı hatayı verdi. Yani konuyu açmadan önce yapmıştım yazmayı unutmuşum.

Bahsettiğiniz konudaki programı ben yüklememiştim o yüzden onu yapmadım.
Ama o konuyu gördüm önceden.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri