HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Resimlerde de görüldüğü gibi Snopy SG-401 oyun kolunun titreşim ayarlarını yapmak için "Vibration Test" e tıkladığımda "Windows Shell Ortak Dll'i Çalışmayı Durdurdu." hatası alıyorum. Yaklaşık yarım saat aradığım hâlde çözümünü bulamadım. Kolda sorun yok, başka PC de titreşim ayarlarını yapabiliyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
--------------
Çözümü.
Kol windows 8 e uyumlu olmadığı için windows 7de kullanılmalıdır.
Moderatör tarafında düzenlendi:
araştırdığım kadarıyla ;
ve ayrı etten ;
Windows/system 32 dizini içinde bulunan shell32.dll dosyası bozulmuş olabilir, başka bir yere yedeğini aldıktan sonra silipLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.indirip windows/system32 klasörüne kaydederek bilgisayarı yeniden başlatın.
SİLEMEZSENİZ ; güvenli modda deneyebilirsiniz orada da silemezseniz cd üzerinden çalışan işletim sistemleri ile açıp silebilirsiniz
ve ayrı etten ;
Sorunu çözdüm SAM 4 Broadcaster yüklemiştim bundan dolayıymış benim gibi bu sorunu alan arkadaşlar sistem geri yükleme yaparlarsa sorun kaynağının hangi program olduğunu anlayabilirler.
Son düzenleme:
Öncelikle teşekkür ediyorum sayın Mod um.
Az önce dediklerinizin aynısını yapmama rağmen yine aynı hatayı verdi. Yani konuyu açmadan önce yapmıştım yazmayı unutmuşum.
Az önce dediklerinizin aynısını yapmama rağmen yine aynı hatayı verdi. Yani konuyu açmadan önce yapmıştım yazmayı unutmuşum.
Öncelikle teşekkür ediyorum sayın Mod um.
programla ilgili yeri yaptınmı yani önceden
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)