Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
evet reset çektim ancak yine düzelmedi. performansa gelince ben sol tık basılı iken oynatınca hafif kasıyor. kasmadan kastım çizgiler kaybolup tekrardan gelio hızlı bir şekilde
Dediğim gibi ilk defa böyle bir hatayla karşılaştım virüste buna sebep olabilir tam olarak emin değilim taratmayı deneyin bi pcyi eğer rahatsızsanız son çare format atın.
Son düzenleme:
Dediğim gibi ilk defa böyle bir hatayla karşılaştım virüste buna sebep olabilir tam olarak emin değilim taratmayı deneyin bi pcyi eğer rahatsızsanız son çare format atın.
Pc de virüs yok, neden oldu hala çözemedim
teşekkürlerVirüsle hiç bir şekilde alâkası olmadığı gibi çözümü de çok kolay bir problem. Benim de böyle takıntılarım olduğu için iyi bilirim.
Çözümü ise;
1.Bilgisayarım'a sağ tıklayın.
2.Özellikler'e tıklayın.
3.Gelişmiş Sistem Ayarları'na tıklayın.
4.Gelişmiş sekmesine tıklayın.
5.Performans bölümünde Ayarlar seçeneğine tıklayın.
6.Görsel efektler bölümünden "Yarı saydam seçim dikdörtgeni göster." seçeneğinin başına tik işareti koyun.
İyi forumlar..
Çözümü ise;
2.Özellikler'e tıklayın.
6.Görsel efektler bölümünden "Yarı saydam seçim dikdörtgeni göster." seçeneğinin başına tik işareti koyun.
İyi forumlar..
Virüsle hiç bir şekilde alâkası olmadığı gibi çözümü de çok kolay bir problem. Benim de böyle takıntılarım olduğu için iyi bilirim.
Çözümü ise;
2.Özellikler'e tıklayın.
İyi forumlar..
Çok çok teşekkür ederim. düzeldi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)