ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yılbaşı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 716

fthh

Level 4
TM Üye
Konular
72
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 2 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kod:
merhaba 31 aralık 2013 22:00 - 00:00 saatleri arasında oyun içerisinde herkes noel babaya dönüşücek 
noel babaya dönüşüm halindeyken noel ağacını ziyaret ederseniz süpriz hediyeler kazanıcaksınız. 
Noel ağacının etkisi 1 Ocak 2014 01:00 tarihinde sona ericek

Bu oyunun facebook sayfasında yayınlanan bir gönderi.

çorapları bekletiyoruz ama haladır söylenilen etkinlik gerçekleşmedi.Bir de 01:00 da ağaç kapatılacaksa çoraplar elimizde kalmasın.

Noel ağacına çorap asılmıyor artık yeni yıla girildiği için asılma işlemi kapatılmış

facebook yönetimi ile oyun yönetimi birbirlerinden bağımsız mı çalışıyorlar bu nasıl bir çelişkidir.

Çoraplar düşmeye başladığından beri dünyanın çorabını biriktirdim ben yılbaşına yaklaşıldıkça sürpriz ödüller eklenecek diye ve facebook sayfasında yayınlanan haberi görünce de noel babaya dönüşünce çorapları asarım dediydim ve şimdi elimde kaldı bu nasıl bir iştir !

Son düzenleme:
facebook yönetimi ile oyun yönetimi birbirlerinden bağımsız mı çalışıyorlar bu nasıl bir çelişkidir.

Çoraplar düşmeye başladığından beri dünyanın çorabını biriktirdim ben yılbaşına yaklaşıldıkça sürpriz ödüller eklenecek diye ve facebook sayfasında yayınlanan haberi görünce de noel babaya dönüşünce çorapları asarım dediydim ve şimdi elimde kaldı bu nasıl bir iştir !

seneye kullanırsın dert ettiğin şeye bak

Facebook sayfasında öyle bir yazı görmedim ama elinde kalmaz at yan chara depoya seneye kullanırsın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri