B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Twitter'da tehditler havada uçuştu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dragonmetin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 182

dragonmetin2

Level 29
Fahri Üye
TM Üye
Üye
Konular
3,900
Online süresi
6h 7m
Reaksiyon Skoru
2,507
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 1 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
422
MmoLira
-1,517
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sosyal medyada 'Bingöllü Kenan' ismiyle adını duyuran birçok suçtan 10 yıl hapis yatmış 29 yaşındaki Kenan Yayla, Twitter'da Nihat Doğan ile birbirine girdi.
Laf dalaşıyla başlayan ikili arasındaki kavga, dün gece sosyal medyaya da gecenin en çok konuşulan konularından biri oldu. Niaht Doğan'ın " Twitter çıktı ağzı süt kokan bebeler 2 resim koyup kolpacılık yapmaya basladı. Sever misin sabaha mı bırakırsın arkadaş" şeklindeki açıklamasına Bingöllü Kenan "Şerefin kadar konuş desem ömür boyu susacak insanlar tanıyorum" sözleriyle yanıt verdi.

SENİ OTEL ODASINA KİTLERİM

Bu sözler sonrası öfkelenen Nihat Doğan "Benim lafimi bana satme seni otel odasina kitlerim kenooo" şeklinde bir tweet daha attı. Bingöllü Kenan Nihat Doğan'ın bu sözlerine de "Otel odalarında grup seks yaparken yakalanan biri bana nasıl atarlanıyo anlamıyorum" tweetiyle yanıt verdi.

İkili arasındaki kavga küfürleşmeye kadar varırken; Nihat Doğan, Bingöllü Kenan'a "Seni mermi manyağı yaparım" tehdidinde bulundu. (​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri