Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Websitelerini ve tüm webmaster hayatındaki zenginliklerimi satıp , Son 1.5 ayda kazanmış oldugum ''1.900'' TL'nin l 1.595 TL kısmını ayırıp Playstation 4 aldım
Aslında Sony ürünlerini sevdigim için ve playstation3'den bıktıgım için bunu aldım inşallah hayırlı olur ..
Websitelerini ve tüm webmaster hayatındaki zenginliklerimi satıp , Son 1.5 ayda kazanmış oldugum ''1.900'' TL'nin l 1.595 TL kısmını ayırıp Playstation 4 aldım
Aslında Sony ürünlerini sevdigim için ve playstation3'den bıktıgım için bunu aldım inşallah hayırlı olur ..
Hayırlı olsun. Fiyatı biraz daha araştırsaydın 1399 TL ye kadar bulabilirdin
Ama nerede ikametgah ettiğine bağlı tabi. ben 1399 TL ye İstanbuldaki bir alışveriş mağazasında gördüm
Ama nerede ikametgah ettiğine bağlı tabi. ben 1399 TL ye İstanbuldaki bir alışveriş mağazasında gördümHayırlı olsun. Fiyatı biraz daha araştırsaydın 1399 TL ye kadar bulabilirdinAma nerede ikametgah ettiğine bağlı tabi. ben 1399 TL ye İstanbuldaki bir alışveriş mağazasında gördüm
Teşekkürler , yanında oyun verdigi için fiyatı böyle

Bahsettiğim fiyatda da oyun veriyorTeşekkürler , yanında oyun verdigi için fiyatı böyle![]()
Kutusuda aynı seninki gibi Neyse Tekrar Hayırlı Olsun Fazlası göz çıkarmaz.Bahsettiğim fiyatda da oyun veriyorKutusuda aynı seninki gibi Neyse Tekrar Hayırlı Olsun Fazlası göz çıkarmaz.
Çok baktım 1399 liraya bulduklarım sadece ps4
Neyse tşk ederim .. Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)