kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 1
farkmt2official
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

windows onarma hatasi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qecekondu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 600
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Pc yi baslatiyorum windows yuklenirken pc kapaniyo yeniden basliyo format atsam duzelir mi

:) o hata ani elektirik kesintisi yada program v.s. açık ken sürekli pc yı tuşuna basarak kapatmak , v.b. durumlarda oluşabılıyor ...

WİNDOWS SYSTEM DOSYALARI ZARAR GÖRÜYOR BU YUZDEN TAM BAŞLATILIRKEN SÜREKLİ RESETLENİR , EĞER BİLGİSAYAR SARSINTI V.S. YAŞAMIŞSA
ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ RAMLERİNE BAK ama o çok düşük ihtimal :)

eğer sorun devam ederse işlemci fanını kontrol et eğer birazcık bile kıpırdıyorsa onu iyice yerıne sabıtle anlamıyorum diyorsan kasanı yan yatır ve öyle bilgisayarı aç...

eğer bilgisayar sorunsuzca açılırsa işlemci fanı %100 :) sabitle sorun çözülr :) yok eğer fanı sabitledin pc açıldı ama bir süre sonra tekrar kapanıyorsa
işlemcine termik macun sür , yada ekran kartı varsa onun fanını kontrol et

onlara baktın orda sıkıntı yok diyorsa hdd diskin arızalı

ilk önce bilgisayarıma girip onları onarmalısın buda biraz uzun mesele :d

hata hatayı açar :d 100lerce sebep vardır :d

nese format atım düzeldi demişsin :)

buda şunu gösteriyor c diskin deki system dosyaları hasar görmüş yada kökten masaustun silinmiş :)

TAVSİYEM : bilgisayar pc içerisindeki tum programları kapatıktan sonra başlatan kapat , sık sık elektırık gidip geliyorsa fazla program v.s. açmamaya çalış :)

iyi forumlar ...

:) o hata ani elektirik kesintisi yada program v.s. Açık ken sürekli pc yı tuşuna basarak kapatmak , v.b. Durumlarda oluşabılıyor ...

Windows system dosyaları zarar görüyor bu yuzden tam başlatılırken sürekli resetlenir , eğer bilgisayar sarsıntı v.s. Yaşamışsa
arkadaşımızın dediği gibi ramlerine bak ama o çok düşük ihtimal :)

eğer sorun devam ederse işlemci fanını kontrol et eğer birazcık bile kıpırdıyorsa onu iyice yerıne sabıtle anlamıyorum diyorsan kasanı yan yatır ve öyle bilgisayarı aç...

Eğer bilgisayar sorunsuzca açılırsa işlemci fanı %100 :) sabitle sorun çözülr :) yok eğer fanı sabitledin pc açıldı ama bir süre sonra tekrar kapanıyorsa
işlemcine termik macun sür , yada ekran kartı varsa onun fanını kontrol et

onlara baktın orda sıkıntı yok diyorsa hdd diskin arızalı

ilk önce bilgisayarıma girip onları onarmalısın buda biraz uzun mesele :d

hata hatayı açar :d 100lerce sebep vardır :d

nese format atım düzeldi demişsin :)

buda şunu gösteriyor c diskin deki system dosyaları hasar görmüş yada kökten masaustun silinmiş :)

tavsiyem : Bilgisayar pc içerisindeki tum programları kapatıktan sonra başlatan kapat , sık sık elektırık gidip geliyorsa fazla program v.s. Açmamaya çalış :)

iyi forumlar ...

ani elektrık kesintisi olsa bile pc kapanmaz güç kaynagım var ayrıca pc yi dogru duzgun bir şekilde kapatıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri