Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

hp uretımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ecem1987
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 316

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

sayın shorty artık duzeltın su hp uretımlerını kac kere mesaj attık konu actık bakmadınız konumuzu kapattınız sızın hatanızı neden bız cekıyoruz degıstırecegın 1 efsun ayda kırıstalımı verım bastan cekım lutfen cewap werın artık burama kadar geldı artık

sayın shorty artık duzeltın su hp uretımlerını kac kere mesaj attık konu actık bakmadınız konumuzu kapattınız sızın hatanızı neden bız cekıyoruz degıstırecegın 1 efsun ayda kırıstalımı verım bastan cekım lutfen cewap werın artık burama kadar geldı artık

HP Üretimi olan itemlerin efsunları değişeçekti öyle biliyorum yetkili arkadaşlara soralım @Shorty; @erdemaa;

Moderatör tarafında düzenlendi:

HP Üretimi olan itemlerin efsunları değişeçekti öyle biliyorum yetkili arkadaşlara soralım @Shorty; @erdemaa;
herkesın haberı var artık yoruldum solemekten bılıyorum koca sw yonetıyorsunuz yetısemıyorsunuz ama barı su gun deyım o gunu beklıyelım degısecegı 1 efsun yada kırıstalı verın gerı yenıden cekelım secım sızın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri