Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar...
Şimdi Size Bir Zombie Serveri Tanıtacağım. Ama Kaç Yıldır Online Bilemiyorum. Çünkü Bende Yeni Admin Oldum.
3 Haftadır Bu Swyi Oynuyorum Hiç Bir Şekilde Wall Küfür Speed Vb. Kullanmaya İzin Vermiyoruz Ve Kullanları Direk 60 Dakika 2. Sinde 120 Dk 3. Sünde 0 Dakika Yani Süresiz Ban Atıyoruz Ve Svye Modemere Res Atıp Gelirse Svden Tamamen Uzaklaştırıyoruz.
Bu Swde Eski Zombieler Vardır Yani 5 Tane Zombie Hepside Aynı Zombie Ama Özellikleri Farklı. Yeni Açılan Swdeki Zombielerden Deil.
Zombie Özellikleri:
1. Hizli İyileşen
2. Hızlı Koşan [Ama Aktif Deildir. Çünkü Haksizlik Oluyor Die..]
3. Güçlü
4. Uzun Ziplayan
5. Bunu Hatirlamiyorum
Sw 7/24 Fulldür. Giremiyoruz Diye Sinirlenmeyin :m08:
Swde 10-15 i Geçik Admin Vardır. Yani Swde Her Saniye Mutlaka Bir Admin Bulunmaktadır.
[Not: Sw Ortak Olarak 3 Kisidir. Bunların Oyundaki İsimlerini Yazsam Sabah Olur En İyisi Oyundaki İsimlerinin Bir Kismini Yazayım:
1. Felakettin [Genellikle En Sık O Açık Olur Ama Pek Fazla Oyuna Girmez]
2. Zahid
3.Carlsberg