mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Twitter'daki Irkçı TFF hakemi Ümit Çınarlı kimdir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dragonmetin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 593

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Geçtiğimiz günlerde Roboski'de yaşanan katliamı Twitter hesabından attığı Irkçı ve aşağılayıcı Tweetler ile anan TFF Hakem Ümit Çınarlı, üstüne üstülük ben hayvan haklarını savundum dedi.

twitterdaki_irkci_tff_hakemi_umit_cinarli_kimdir_h17758.jpg

Geçtiğimiz günlerde Roboski'de yaşanan katliamı Twitter hesabından attığı Irkçı ve aşağılayıcı Tweetler ile anan TFF Hakem Ümit Çınarlı, üstüne üstülük ben hayvan haklarını savundum dedi.
Uludere'de 34 kişinin TSK'ya ait savaş uçaklarıyla bombalanarak öldürüldüğü olayların 2. yıldönümünde Twitter'da dolaşan bir tweet sosyal medyayı salladı. Bu tweet, Türk Futbol Federasyonu Hakemi Ümit Çınarlı'ya aitti.
Ümit Çınarlı kendisine ait olan twitter hesabında "Hümanizm köpekliktir. Uludere'deki katırlara üzülün bence. Uludere olayının ikinci yıl dönümü kutlu olsun. Ölen katırlar sizden daha değerliydi" yazdı.

Büyük tepki çeken bu mesajları yazan Hakem Ümit Çınarlı'ya ilk kez posta.com.tr ulaştı.
Ümit Çınarlı posta.com.tr'ye yaptığı açıklamada "Ben hayvan haklarını savundum. Ben hiçbir etnik unsuru kastetmedim. TSK'nın yaptığı bir eylemi savundum. Silah kaçakçılığı yapan, askere kurşun sıkan insanları eleştirdim. Herhangi bir ırka karşı düşmanlık beslemem. Abartıldığını düşünüyorum. Cemal Süreya da Doğulu ama onu severim" dedi.
Herkes İçin Futbol Hakemi olarak bir dönem görev yapan Ümit Çınarlı, şu anda TFF'nin sitesindeki bilgi bankasında faal olmayan HİF hakemleri listesinde gösteriliyor.

Çınarlı gördüğü tepkilerin ardından Twitter hesabını kilitledi ve profilinde yazan TFF'yle ilgili bilgileri de sildi. Sildiği bilgilerin yerine ise, "Türk'üm" yazdı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri