berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Jadde Msgmsg hatası ve benzer hatalar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ask1HayaLtr01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Merhaba Arkadaşlar. Bazı Arkadaşlarımız Jaddeyı Başlattıklarında msgmsg hatası veya Başka hatalar çıkıyor.Bu sorunlarının çözümü Şöyle arkadaşlar :)

1.İlk Başta Msgmsg hatası werdıgınde Evet yada Hayır yazıları çıkıyor. Evet dersenız jaddeden atıyor ondan Hayır dıyceksınız. ama yine olmuyorsa Dosya kontrolü yada manuel patch kontrol edınız :)

2.Arkadaşlar Bug collect hatasını Jadde dosya kontrolü yaparak Sorunu çözebılırsınız.Eğer Olmuyorsa O zaman Bilgisiyarınız Jaddeyı Kaldıraç Şekılde Değildir. Yada Manuel Patch gıbı şeylere bakınız:)

3.Arkadaşlar Jaddeyı ılk ındırdıgımızda bazıların Oyuna gırerken game collection hatası verebılıyor. Ondan Dosya kontrolü yapınız :)

4. Jaddeyi kurduğumuzda jaddeyı çalıştırmak için Jaddeye Tıklarız fakat Jadde açılmaz. Ondan Arkadaşlar 15dakkikaya yakın Bir süre Bekleyınız.Ondan Sonra Jadde açıldığında hata almamak açısından Dosya kontrolü yapınız....

BENDE BU HATALAR ÇIKTI VE BUNLARI YAPARAK DÜZELDİ.İnşallah SİZDEDE OLUR BILGILERIM YARARLI OLDUYSA NE MUTLU BANA İYİ GÜNLER :):l04:

Ellerine Sağlık Kardeşim.Jaddeye başlıyodum bende hep girdiğimde bug collector hatası aldım sonra dedğin gibi dosya kontrolu yaptım düzeldi sağol kardeş.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri