D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Acil ve ciddi bir konu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurdnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 564
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurdnc

Level 3
TM Üye
Konular
79
Reaksiyon Skoru
36
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 8 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sa Bu Yeni Konularda Görmemiz Üzere Ely1 Ve Ely2 Birleşçegi Biliniyor Lütfen Bunu Söz Konusu Bile Etmemenizi İsteriz

Sebeb1.Orda Full Es Ve Saglam Editler Var
Sebeb2.Birleşme Olursa Ticaret Biter Ve Userler Gittikce Düşer
Sebeb3.Bunu Oyunda Loncadaki Arkadaşlarıma Sordum Ve Öle Bişey Söz Konusu Bİle Olmamalı Denildi
Sebeb4.Ely1 De K.b.ç Li Kasklar En Az 1000T Birleşme Olunca Onlar Çöp Diye Geçecek
Sebeb5.Ely2 De Bütün Editler K.b.ç Büyü Ok Blok
Sebeb6.Ely2 De User Kalmadı Diyorlar.Bu Sorun Yöneticiyi İlgilendirir Ama Birleşme Userlerin İşine Gelir
Sebeb7.Sw Nin Durumu Emin Olabilirsinizki Ely2 Gibi Olur
Sebeb8.Ya Ely1 De K.b.ç Kask Nadir Var.Ely2 Full K.b.ç
Sebeb9.Ely2 Full Sorunlu Kardeşlerimizle Dolu
Sebeb10.Bu Kadar Dil Dökmemin Ve Bu Açtıgım Konuların Hepsi Elym2 Yararı İçin.
Sebeb11.Türkay Anlayabilir Ely2 Deki Adamlar Ely1 Deki Tüm Suraları İndirirler Vs Düzeni Bozulur.
Sebeb12.Ely1 Oyuncuları Tamamiyle Yenilcek Duruma Düşerler Ely2 İse Keyfine Bakar

Ve Şuan İnanınki Ben İnanamıyorum Öle Bi Birleşmenin Söz Konusu Olması İyi Degiil Bence

Bunlar Sadece Aklıma Gelenler Daha Çok Var K.b Ama User Olarak Bunu Söz Konusu Yapmanızı Bile İstemem Ely1 Oyuncusuyum. Lütfen Dediklerimi Kayle Alın Çok Anlamlı Ve Ciddi Bi Konu Yorumlarınızı Ve Açıklamalarınızı Bekliyorum.

@Shorty; @erdemaaa; @SuFLeR; @zeyno; @Avesequick;

Moderatör tarafında düzenlendi:
bencede onur haklısın (ALPER)

Sa Bu Yeni Konularda Görmemiz Üzere Ely1 Ve Ely2 Birleşçegi Biliniyor Lütfen Bunu Söz Konusu Bile Etmemenizi İsteriz

Sebeb1.Orda Full Es Ve Saglam Editler Var
Sebeb2.Birleşme Olursa Ticaret Biter Ve Userler Gittikce Düşer
Sebeb3.Bunu Oyunda Loncadaki Arkadaşlarıma Sordum Ve Öle Bişey Söz Konusu Bİle Olmamalı Denildi
Sebeb4.Ely1 De K.b.ç Li Kasklar En Az 1000T Birleşme Olunca Onlar Çöp Diye Geçecek
Sebeb5.Ely2 De Bütün Editler K.b.ç Büyü Ok Blok
Sebeb6.Ely2 De User Kalmadı Diyorlar.Bu Sorun Yöneticiyi İlgilendirir Ama Birleşme Userlerin İşine Gelir
Sebeb7.Sw Nin Durumu Emin Olabilirsinizki Ely2 Gibi Olur
Sebeb8.Ya Ely1 De K.b.ç Kask Nadir Var.Ely2 Full K.b.ç
Sebeb9.Ely2 Full Sorunlu Kardeşlerimizle Dolu
Sebeb10.Bu Kadar Dil Dökmemin Ve Bu Açtıgım Konuların Hepsi Elym2 Yararı İçin.
Sebeb11.Türkay Anlayabilir Ely2 Deki Adamlar Ely1 Deki Tüm Suraları İndirirler Vs Düzeni Bozulur.
Sebeb12.Ely1 Oyuncuları Tamamiyle Yenilcek Duruma Düşerler Ely2 İse Keyfine Bakar

Ve Şuan İnanınki Ben İnanamıyorum Öle Bi Birleşmenin Söz Konusu Olması İyi Degiil Bence

Bunlar Sadece Aklıma Gelenler Daha Çok Var K.b Ama User Olarak Bunu Söz Konusu Yapmanızı Bile İstemem Ely1 Oyuncusuyum. Lütfen Dediklerimi Kayle Alın Çok Anlamlı Ve Ciddi Bi Konu Yorumlarınızı Ve Açıklamalarınızı Bekliyorum.

@Shorty; @erdemaaa; @SuFLeR; @zeyno; @Avesequick;

http://www.turkmmo.com/elym2-duyurular/ birleşim hakkında burada birşey belirtilmemiş yanlış haber o yüzden.

http://www.turkmmo.com/elym2-genel/2897388-ely1-ely2-birlesse-hic-fena-olmaz.html bu arkadaş öneri vermis.

yinede son söz ely yetkililerinin. @Shorty; @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
papağan gibi aynı şeyleri söylemekten bıkmadınmı çıkarlarınız için userler kaybedilemez ely2 ely1 birleşmesse ely2 tamamiyle biter ki zaten bitiyor adam yok

Ely2 Geçerken Saglam Set Dizcez Her Kezi Kesecez Düşüncesiyle Gittiniz Setinizi Dizdiniz Sonra User Kalmadı Ely1 Oyuncularını İlgilendirmez Sizin Seçiminiz Ely 1 E Geri Dönebilirsiniz.Kendi Çıkarlarınız içim Serverleri Alet Etmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri