C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Artık yeter...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Webbayim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 917
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Webbayim

Level 3
TM Üye
Konular
21
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 6 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
49
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yaklasık 5 gündür kendini bilmez birisinle uğrasıyoruz .Bizden hizmet almadıgı taktirde nasıl bilirsiniz bölümünde
1 : @uniMK;
2 : @kale1998 ; olarak konuların hepsine yoruma atıyor hep aynı dava hizmet aldık paradan sonra destek 0 . bu arkadaş bizden hizmet değil daha sitemize bile kayıt olmayan birisidir tc kimlik numara sistemi olduğu için varsa sorunu eğer hizmet alıyorsa yorum atsın 3-4 yöneticiye durumu bildirdim 2 gün cne report ettiğim yorumlar duruyor bizimde sabrımız bir yere kadar tüm yorumların kaldırılmasını istiyorum eğer sorunu varsa hizmet alıyorsa gelsin konusunu acsın sağ solda yalancı yorum yapmasınlar bu adamı kim örgütledi orasıda apayrı bir konu .
vv097.jpg

ATTIGI YORUMLAR :

@Avesequick ;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yaklasık 5 gündür kendini bilmez birisinle uğrasıyoruz .Bizden hizmet almadıgı taktirde nasıl bilirsiniz bölümünde
1 : @uniMK;
2 : @kale1998 ; olarak konuların hepsine yoruma atıyor hep aynı dava hizmet aldık paradan sonra destek 0 . bu arkadaş bizden hizmet değil daha sitemize bile kayıt olmayan birisidir tc kimlik numara sistemi olduğu için varsa sorunu eğer hizmet alıyorsa yorum atsın 3-4 yöneticiye durumu bildirdim 2 gün cne report ettiğim yorumlar duruyor bizimde sabrımız bir yere kadar tüm yorumların kaldırılmasını istiyorum eğer sorunu varsa hizmet alıyorsa gelsin konusunu acsın sağ solda yalancı yorum yapmasınlar bu adamı kim örgütledi orasıda apayrı bir konu .
vv097.jpg

ATTIGI YORUMLAR :

@Avesequick ;

Böyle kişiler sadece firmaları lekelemek amacı ile yorum yapıyorlar. Ben gayet memnunum sizden . Hiçbirşekilde saygısızlık etmiyorsunuz,teslimat dendiği gün iletiliyor. Sorunlarla %100 ilgileniliyor. daha ne olsun ki

Tolga Bey Galiba Gözleriniz Görmüyor :) @Avesequick; Bu Hala Yöneticimi baksanıza :)

Memnun olduğum bir bilişimdir bu şekilde karalanmasına sessiz kalmam söz konusu değildir. gerekenini yapılmasını istiyorum.

karalama adı altında gerekleri yapıyoruz zaten buton kullanın müşteri sizinle ugraşabilir ancak ancak buraya böyle bir konu açmanız size birşey kazandırmayacaktır

Kişi şikayet konusu açarsa savunmanızı konu altında yapabilirsiniz bu bölüm sadece para ödeyip hizmet alamayan müşteriler içindir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri