- Konular
- 46
- Reaksiyon Skoru
- 318
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 120
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tahminim olucak şey /// Ely2 den Ely1 e geçen arkadaşların tüm itemleri silinicek ne kadar item varsa oakdar değerde kristal yüklemesi yapılıcak. Ve Ely1 markete tekrardan efsun düzenlemesi yapılıcak savunma efsunları filan eklenicek. Fakat Ely1 de olmayan canlılık gibi efsunlar. Ely1 e eklenmicek. Ve herşey aynı özellikte olucak![]()
Dediğin gibi olursa ne ala
ama yanaşmazlar - Katılım
- 26 Ocak 2012
- Konular
- 106
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Dediğin gibi olursa ne alaama yanaşmazlar
herkes senin gibi kolay kolay pes etmiyor hakan bana pes etmemem gerektiğini ve user kalmadığında beni yanına çektiğin zamanlarıda unutmam kardeşim , ama şuan gördüğüm görüntü en kısa sürede oyunu bırakma peşinde olduğun yazık o kadar emeğe kaç senedir boşuna uğraştık o zaman bu kadar çabuk pes etmek için , bu laflar yerine seni oyunda gördüğüm müjdesini isterdim ama ne yazık ki göremiyorum .
yani sonrada burda user sıkıntısı var yazmışlar gelip yorum yapıyosun madem bu kadar düşünüyosan şuan ELY2 SENİ BEKLER GİR GÖRELİM HEPİMİZ .. ! :l04:
- Konular
- 4,805
- Online süresi
- 1h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 573
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 364
- MmoLira
- 117
- DevLira
- 0
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sen yazmaya devam et böyle çoçukça şeyler türkayın attığı konuya en bi mesaja bak istersen okut eski püskü itemlerinide zarara girme haspam