darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Webbayimmi? UlusalSunucumu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mstmstmst
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 552
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi günler. Server açacağım ve files, ticket desteği, güvenilirliği, özellikleri yönünden hangi bilişim daha iyi ?
Daha önce acemilik edip OyunVpsden aldım almaz olaydım 1 haftada server çöktü. Adam akıllı hangi bilişimi önerirsiniz bu ikisi arasından?
Lütfen bir bilgisi olmayanlar saçmasapan karalamalar yapmasın.

Son düzenleme:
Destek Hizmet Dİyorsan webbayimden uzak dur parayı yatırana kadar derler ya köprüyü geçene kadar ayıya dayı diye aynen o misal parayı yatırana kadar ılgılenıyorlar sonra ilgi 0 hızmet 0 basının cagresıne bakarsın ulusal sunucu 1000 basar onu onerırım

Yorumun için teşekkürler ama herkes önerdiği için sordum yani herkes güzel diyor , bazıları kötü diyor.

Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi günler. Server açacağım ve files, ticket desteği, güvenilirliği, özellikleri yönünden hangi bilişim daha iyi ?
Daha önce acemilik edip OyunVpsden aldım almaz olaydım 1 haftada server çöktü. Adam akıllı hangi bilişimi önerirsiniz bu ikisi arasından?
Lütfen bir bilgisi olmayanlar saçmasapan karalamalar yapmasın.

Ulusal sunucu hakkında fazla bilgim yok ben Webbayim Müşterisiyim ve gayet memnunum ilgi alakaları ve iyi güven konusunda yeni bir bilişim ama en iyi olmaya aday görüyorum fileslerindeki hataları güncellemelerle gideriyorlar sorun yaşadığında hızlı ve çözüm odaklılar. TAVSİYE EDERİM.

Ulusal sunucu hakkında fazla bilgim yok ben Webbayim Müşterisiyim ve gayet memnunum ilgi alakaları ve iyi güven konusunda yeni bir bilişim ama en iyi olmaya aday görüyorum fileslerindeki hataları güncellemelerle gideriyorlar sorun yaşadığında hızlı ve çözüm odaklılar. TAVSİYE EDERİM.

Teşekkürler zaten 1 de sipariş veriyorum :)

KONU KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri