HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar ve adminlerim
elymetin2'de çok ciddi bir virüs var babam dün gece tarama yaparken elymt2'de trojen tespit edip bilgisayardan silmiş
diğer taramalar sonucu kanıtım:
torjen için kanıtım yok çünkü güvenlik ten silip bilgisayardanda silmiş programım
elymetin2'de çok ciddi bir virüs var babam dün gece tarama yaparken elymt2'de trojen tespit edip bilgisayardan silmiş
torjen için kanıtım yok çünkü güvenlik ten silip bilgisayardanda silmiş programım
merhaba arkadaşlar ve adminlerim
![]()
![]()
" Norton'un sınıflandırma sistemine göre şüpheli dosya. Dosyanın indirildiği yeri, dijital imzasını, oluşturma tarihini vs. göz önüne alarak bu şekilde bir sınıflandırma yapıyor. Yanlış alarm olma ihtimali yüksek yani. "
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Google da virüs hakkında arama yapın
Tehtid Adı gönderdiğiniz resimde yazdığı gibi WS.Reputation.1
Bu problem yeni güncellemenin yayınlanmasından 2-3 ay sonra başlıyor, Norton un False Positive sayfasından defalarca setup ve metin2.exe göndermemize rağmen hala böyle bir problemle karşılaşmaktayız.
adresine tekrar setup ve metin2.exe nin orjinal ve sıkıştırılmış halini gönderdim umarım artık veritabanlarını güncellerler.Bu bir Trojan değildir
adresinden virüs tarama sonuçlarını inceleyebilirsiniz.Symantec Güvenlik konusunda iyi bir şirketdir ancak Anti virüs yazılımları için aynı şeyi söyleyemem,
Kaspersky İnternet Security, AVG Veya Antivir Anti virüs yazılımlarından birini kullanmanızı öneririz.
Dosyamızın içerisinde Trojan yada farklı bir virüs bulunsaydı virustotal sonucunda tüm taramalarda bunun hakkında bilgi çıkıcaktı.
Son düzenleme:
" Norton'un sınıflandırma sistemine göre şüpheli dosya. Dosyanın indirildiği yeri, dijital imzasını, oluşturma tarihini vs. göz önüne alarak bu şekilde bir sınıflandırma yapıyor. Yanlış alarm olma ihtimali yüksek yani. "
Google da virüs hakkında arama yapın
Tehtid Adı gönderdiğiniz resimde yazdığı gibi WS.Reputation.1
Bu problem yeni güncellemenin yayınlanmasından 2-3 ay sonra başlıyor, Norton un False Positive sayfasından defalarca setup ve metin2.exe göndermemize rağmen hala böyle bir problemle karşılaşmaktayız.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.adresine tekrar setup ve metin2.exe nin orjinal ve sıkıştırılmış halini gönderdim umarım artık veritabanlarını güncellerler.
Bu bir Trojan değildirLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.adresinden virüs tarama sonuçlarını inceleyebilirsiniz.
Symantec Güvenlik konusunda iyi bir şirketdir ancak Anti virüs yazılımları için aynı şeyi söyleyemem,
Kaspersky İnternet Security, AVG Veya Antivir Anti virüs yazılımlarından birini kullanmanızı öneririz.
Dosyamızın içerisinde Trojan yada farklı bir virüs bulunsaydı virustotal sonucunda tüm taramalarda bunun hakkında bilgi çıkıcaktı.
teşekkürler türkay bide bir şey soracağım.
Dün bizim tanıdığımız bilgisayarcıya götürdüm dedim böyle böyle bu program herşeye virüs diyor
adam dediki " işletim sistemine bulaştığı için northon en ufak bir virüsü bile affetmiyor" fakat dediğin gibi babamla konuşup northon üyeliğimi sonlandıracağım

Norton Anti Virus kullanmanızı tavsiye etmem. Arka planda çok bellek diyor. Herşeye virüs diyor. O algılanan virüs tehlikeli birşey değil. Herşeyde o virüs var zaten. Oyun trainer, hile, anti hile yazılımlarının tümünde var. sXe'd bile veriyor.
Virüs bile sayılmıyor o ama programdan kaynaklanan bir sorun silip başka virüs programı yükle derim 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)