- Konular
- 45
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hepsiini yenmiş adamım ben getir :d akşamkı vs yi izletcem sana :d yalnızkurt mus o kim la sıpa beni yeniyorum diyen cıksın karsıma bunu diyorum nilay setine atalım gel herkesi cağıralım
- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
Kendine güvenin baya gelmiş Asım efendihep laga luga NİLAY GEL VS DİYORUM KAC GÜNDÜR CEVAB VERMIYOSUN EZİK GELDE Bİ REZİL RÜSVAN EDİCEM SENİ GELMIONKİ VS YE NELDU YEMIYOMU İSTEYEN HERKES VS GELEBİLİR HERKES SETE SET
Aman dikkat et adamı rezil rüsvan ederler dediğin gibi aman 
- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
hahahahHepsiini yenmiş adamım ben getir :d akşamkı vs yi izletcem sana :d yalnızkurt mus o kim la sıpa beni yeniyorum diyen cıksın karsıma bunu diyorum nilay setine atalım gel herkesi cağıralım

- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Doqukan efendi serverde nilay yendi oda bala yendi cözmelerm kactı hep sen ne konusuyon la arkamdan getir baska sura hadi göreym sen nesin la doqukan Haindomdom dur beyler kendini bişeyden sanyor sen nesn la gel vs
Böyle atarlı olduğuna göre belli ki sen asım denilen yeni nesil Ceyhun ve Burhan sın dostum biraz relax benim çar soyulmadan nerdeydin sen da piyasaya şimdi çıktınız efe oldunuz her sura kesilir kesilmez diye bi kaide yok ki sen kesilmem dediğin halde 2 kez kesilmiş birisin bence artık çeneni kapat vede en yakın camdan atla uzun etmeyin fazla

- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
Böyle atarlı olduğuna göre belli ki sen asım denilen yeni nesil Ceyhun ve Burhan sın dostum biraz relax benim çar soyulmadan nerdeydin sen da piyasaya şimdi çıktınız efe oldunuz her sura kesilir kesilmez diye bi kaide yok ki sen kesilmem dediğin halde 2 kez kesilmiş birisin bence artık çeneni kapat vede en yakın camdan atla uzun etmeyin fazla![]()
Aynen oyle
3 Kerede ben kestim ama şans işte benim kestiklerimi video almamiştik.10-4
5-1
10-8
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)