Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Elveda Turkmmo <<

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kıralımız
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 171
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

/////

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bütün bunlar fazla kurtlar vadisinden oluyor hep. Komplo teorileri, kurmaca hikayeler. Ben 27 yaşındayım, peacemackers da aynı yaşta gelmiş bize çocuk diyorsun ondan sonra böyle komik duruma düşersin.
Forumda herşey güzel, istediğiniz rütbeye gelemeyince veya siz istediniz diye biri banlanmayınca bu forum kötü oluyor öyle mi ?

Kişi kendi nasılsa başkalarınıda öyle sanıyor. Hadi git başka yerde saçmala lütfen.
Ben katılmıyorum.. Buraya bende geldiğimde kimseyi tanımıyordum
Ama Çalıştım emeğimin karşılığınıda aldım yaklaşık 1 hafta önce d.mod olarak
Yönetimede ayak bastım... Bu arada Küçük birşey için argo kelimeler kullanmana gerek yoktu :(

Bütün bunlar fazla kurtlar vadisinden oluyor hep. Komplo teorileri, kurmaca hikayeler. Ben 27 yaşındayım, peacemackers da aynı yaşta gelmiş bize çocuk diyorsun ondan sonra böyle komik duruma düşersin.
Forumda herşey güzel, istediğiniz rütbeye gelemeyince veya siz istediniz diye biri banlanmayınca bu forum kötü oluyor öyle mi ?

Kişi kendi nasılsa başkalarınıda öyle sanıyor. Hadi git başka yerde saçmala lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri