- Konular
- 93
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Başkalarını Küçük Düşürücek , Ezicek Resimler Paylaşmayın Kapatıldı
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 106
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
GÖKSEL BİZİM SEMTİN ÇOCUĞU EDİT İSTEDİM VERDİ SAĞOLSUN
1. SENDE ÇOK İTEM VAR BANA YARDIM ET DEDİĞİM KONUŞMAYI AT ŞUAN ŞU DAKİKA EDİTLERİ YERE ATIP BIRAKICAM
2.ÇAĞLAR YANİ BENDEKİSEN ZEKASIZ KASK VERMİŞTİM KRTKLİ AYAKKBI VERMİŞTİ SAĞOLSUN ONUN SAYESİNDE ÇOK GÜZEL KAR ETMİŞTİM AHAHA
TAKAS ETMEK İÇİN KENDİ ISRAR ETMİŞTİ BEN HİÇBİŞEY DEMEDİM GARİBİM 30DK SONRA BUNDA ZEKA YOK DEDİ GERİ İSTEDİ İTEMİNİ NE KADAR ACI BİR OLAY 
3.GÖKSELE SORUN BAKAYIM ONA KİMSEDEN BİŞEY ÇAL DEMİŞMİYİM Diegon ŞAHİT EDİTLERİ ÇALINDIĞINDA BİZZAT BEN GÖRÜŞTÜM GÖKSELLE GERİ VERMESİ İÇİN

BU LAFLARDAN SONRASINDA HAVLAYAN KÖPEK ISIRMAZMIŞ BUNU BİR KEZ DAHA ÖĞRENDİK:m08:
EĞER KENDİNE ÇOK GÜVENİYOSAN'DA PAZARTESİ GECESİ SETİNE VS'YE ÇAĞIRIYORUM SENİ <3
- Konular
- 93
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
GÖKSEL BİZİM SEMTİN ÇOCUĞU EDİT İSTEDİM VERDİ SAĞOLSUN
![]()
1. SENDE ÇOK İTEM VAR BANA YARDIM ET DEDİĞİM KONUŞMAYI AT ŞUAN ŞU DAKİKA EDİTLERİ YERE ATIP BIRAKICAM
2.ÇAĞLAR YANİ BENDEKİSEN ZEKASIZ KASK VERMİŞTİM KRTKLİ AYAKKBI VERMİŞTİ SAĞOLSUN ONUN SAYESİNDE ÇOK GÜZEL KAR ETMİŞTİM AHAHATAKAS ETMEK İÇİN KENDİ ISRAR ETMİŞTİ BEN HİÇBİŞEY DEMEDİM GARİBİM 30DK SONRA BUNDA ZEKA YOK DEDİ GERİ İSTEDİ İTEMİNİ NE KADAR ACI BİR OLAY
3.GÖKSELE SORUN BAKAYIM ONA KİMSEDEN BİŞEY ÇAL DEMİŞMİYİM Diegon ŞAHİT EDİTLERİ ÇALINDIĞINDA BİZZAT BEN GÖRÜŞTÜM GÖKSELLE GERİ VERMESİ İÇİN
BU LAFLARDAN SONRASINDA HAVLAYAN KÖPEK ISIRMAZMIŞ BUNU BİR KEZ DAHA ÖĞRENDİK:m08:
EĞER KENDİNE ÇOK GÜVENİYOSAN'DA PAZARTESİ GECESİ SETİNE VS'YE ÇAĞIRIYORUM SENİ <3
Hala oyunda bug olduğunu düşünüyosun yazık

Göksel Diegonun itemlerini çaldığın da arkasından söven sendin

Çarlarımı banlatıcakmışsın beklemedeyim havlıyosun ya hani banlat erkeksen

Çarın banlı olduğunu bildiğin halde vs ye çağırmak idrak sorunu yaşadığını ve ne kadar gereksiz biri olduğunu gösteriyor ben ban yemeden önce sana çok demiştim setine vs diye kabul etmemiştin orta da çar yok setine vs ye çağırıyosun
ilginç 
Kendine bu kadar güveniyosan savaşçı çarım var 15 dakika boyunca çarı kesersen ben vereyim seti eğer kesemezsen sen ver setini savaşçı çar sonuçta ve sen de bi surasın

Beklemedeyim

- Konular
- 54
- Reaksiyon Skoru
- 175
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
RobinHooD Sen Arkadş dedkelrne Öyle itemler satıyosan Aşşadan RobinHooD KRSTALİM Çaldı Dedkelrnde haklılar ozamn Aciz nsan 4 ÇAR DEĞİŞTİRYOSUN GÜNDE ADINI YAZMDIKLARINDA ASIL ÇARINA GEÇYOSUN
Aşşadan herkez Ya IKuZey Yada RobinHooD Hırsız diyor Çar deişt değiştr nereye kadar .
Aşşadan herkez Ya IKuZey Yada RobinHooD Hırsız diyor Çar deişt değiştr nereye kadar .- Katılım
- 26 Ocak 2012
- Konular
- 106
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
HE BU ARADA SÖYLİM SEN ŞİMDİ DERSİN Kİ BENİM ÇARLARIM BAN YEDİ SENLE NASIL SETİNE VS GELİRİM FELAN DERSİN BURDAN NEDEN BAN YEDİĞİNİ BEN AÇIKLIYAYIM SİZLERE ARKADAŞ YAŞAM KÜRESİ KULLANDIĞI İÇİN BAN YEDİ SINIRSIZ HEMDE
ÇOK ACI BİR OLAY 
EN YAKIN ARKADAŞI OLAN WhyDeadLy şuan çarı devretti ama sahibi KORAY 5KLI B8'Nİ ÇARINA GİRDİĞİNDE BULAMADIĞINI SÖYLEDİ ŞUNUDA SÖYLİM KORAYIN 5KLI ZIRHINIDA BU ÇALDI VE PANDA'DAN HP BUGU YAPMALAR DAHA NELER NELER
SIRAYLA HEPSİNİ AÇIĞA ÇIKARTMA VAKTİ ŞİMDİKİ ATAK BENDEN GELSİN İZLE VE GÖR WatchOurLearn <3
ÇOK ACI BİR OLAY 
EN YAKIN ARKADAŞI OLAN WhyDeadLy şuan çarı devretti ama sahibi KORAY 5KLI B8'Nİ ÇARINA GİRDİĞİNDE BULAMADIĞINI SÖYLEDİ ŞUNUDA SÖYLİM KORAYIN 5KLI ZIRHINIDA BU ÇALDI VE PANDA'DAN HP BUGU YAPMALAR DAHA NELER NELER
SIRAYLA HEPSİNİ AÇIĞA ÇIKARTMA VAKTİ ŞİMDİKİ ATAK BENDEN GELSİN İZLE VE GÖR WatchOurLearn <3- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)