HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bilgisayar yada internet ile alakalı değil oyunda aşırı lag oluyor bu sorun ben ve benim gibi diğer arkadaşlarımdada var oyun kapanmayı geçtik pc bile kapanıyorki bunu bir tek bu pvpde yapıyor..Sunucularınız yetersiz sanırım 1 saat herhangi bi haritada bekleyip mavi 1 e giriş yapın ne dediğimi anlarsınız.
bilgisayar yada internet ile alakalı değil oyunda aşırı lag oluyor bu sorun ben ve benim gibi diğer arkadaşlarımdada var oyun kapanmayı geçtik pc bile kapanıyorki bunu bir tek bu pvpde yapıyor..Sunucularınız yetersiz sanırım 1 saat herhangi bi haritada bekleyip mavi 1 e giriş yapın ne dediğimi anlarsınız.
Bilgisayarda kapanıyorsa sorun bilgisayarınızda işte. Yakınınızda bir internet kafeye gidip deneyin. Aynı sorun olmayacaktır. Çünkü ekran kartı, işlemci vs. aşırı ısınıyor ve bilgisayar kendini kapatıyor. Kasanızı alın kapaklarını açın ve içindeki fanları iyice temizleyin. Parçaları temizleyin.
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ediyorum , ama bilgisayarım Asus laptop 8GB RAM 2GB EKRAN KARTI İ5 yani bilgisayarla ilgili birşey olduğu sanmıyorum ama dediğiniz gibi internette biraz problem yaşıyabiliyorum ama oyundan kaynaklı bişey varmı onu bilmiyorum..
İYİ FORUMLAR..
İYİ FORUMLAR..
Ülkemizin internetinin sağı solu oynuyor sürekli. Mesela 1 haftadır yurtdışı çıkışları ile ilgili problem vardı. Son 2-3 gündür de marmara bölgesinde bir problem vardı internet ile ilgili. Belki sizin sorununuzda bu tarz bölgesel bir problem olabilir.
Ülkemizin internetinin sağı solu oynuyor sürekli. Mesela 1 haftadır yurtdışı çıkışları ile ilgili problem vardı. Son 2-3 gündür de marmara bölgesinde bir problem vardı internet ile ilgili. Belki sizin sorununuzda bu tarz bölgesel bir problem olabilir.
hmm bilgi için teşekkür ederim ADMİNİM. Bu kadar bilgi yeter heralde

İYİ ÇALIŞMALAR.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)