melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Site Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dark The Power
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Dark The Power

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 5 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
25
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar ben 1 senedir server kurma programlarını detaylarını çook yakından takip ediyorum fakat zte H168N modem kullanıyorum.

internette okumuştum bazı modemlerde güvenlik sistemi falan var dediler kimi sitelerde panelinden kaynaklanıyor dediler..
yardımcı olabilirseniz iyi olur

benim asıl sorunum gene siteden başlıyor siteye girince birook kişide olduğu gbi Site MYSqL bağlanırken hata yazısını alıyorum statik ip adresim var buna karsı olarak no-ip den aldım gene aynı oldu www.whatismyip.com sitesindeki yazan ip adresi üzerine kurmaya calıstım gene aynı hata oldu site Mysql bağlanırken hata dedi sitemi | Hostinger , 00webhost , com.nu | fakat bazılarınız dicek sen virtual pc yi beceremememişsin virtual pc de bol bol hamachi kurdum tabi zevkine kurmuştum server files 2 tanne server files kurdum gene aynı oldu ve serveri kurduktan sonra navicat a bağlanıyorum ama sitede gene arıza çıkıyor 2-3 kişi atlıcaklar gene dicekler navicat şifreni ilk şifren yap diye yaptım gene birşey değişmedi.

her neyse yardımlarınızı bekliyorum.

bilmeyenler yazmassa sewinirim
şimdiden TEŞEKÜRKER.
:)

(Adminler Konu Yeri Yanlışsa Söyleyin Hemen Düzelteyim.)

Son düzenleme:
sorunum çözülmedi daha yardım edebilecek biri yokmu ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri