Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Daha Önce Verildiyse Kusura Bakmayın
Merhaba arkadaşlar ;
Sizler için araştırdım ve 1 yıllık VPS server sahibi olmak hemde hiç para vermeden sahip olmak
nasıl olur onu araştırdım.Yeni bir firma açıldı.Yabancı bir firma.Şirketlerini popüler ve tanınmış bir firma haline getirmek için
ise hem müşteriye tabiki de bunun yanında referansa ihtiyacı var.
Bunun için bir uygulama başlatmışlar.
"Puan Kasma"
Şimdi sizlere bir link vereceğim ve bu linkten kayıt olacaksınız.
Bu linke tıklayıp kayıt olacaksınız .
Kayıt olduktan sonra kayıt olduğunuz e posta adresinize bir mail gelecek.Bu aktivasyon mailidir.
E postanızı açın ve maildeki aktivasyon linkine tıklayın ve hesabınızı aktifleştirin.
Sonra siteye tekrar dönüş yapın.
Sol üstte ya da alt tarafta hangisini tercih edersiniz bilmem zaten ikiside aynı
FREE VPS yazıyor.
O yazıya tıklayın ve alttaki linkte points yazıyor.
Ona tıklayın ve size altta bir link verecek.Bu linki arkadaşlarınıza ve tanıdıklarınıza paylaşın.Üye olmalarını bekleyin.
Her üyelikle bu vps serveri kazanma şansınız olcaktır.
Her 9 üyelikte 1 adet domain alabilirsiniz.
Her 20 üyeliktede yanlış bilmiyorsam tabi 20 olması lazım VPS server alabilirsiniz.
Host için yapmanız gereken bir şey yok.Host için puan gerektirmez diye biliyorum.Size direk hostsunuzu verecektir.
Umarım yararlı bir konu olmuştur.
Amacım kar gütmek değil.
BUYRUN VİDYO
/// Referans Link paylaşımı yasaktır.
Merhaba arkadaşlar ;
Sizler için araştırdım ve 1 yıllık VPS server sahibi olmak hemde hiç para vermeden sahip olmak
nasıl olur onu araştırdım.Yeni bir firma açıldı.Yabancı bir firma.Şirketlerini popüler ve tanınmış bir firma haline getirmek için
ise hem müşteriye tabiki de bunun yanında referansa ihtiyacı var.
Bunun için bir uygulama başlatmışlar.
"Puan Kasma"
Şimdi sizlere bir link vereceğim ve bu linkten kayıt olacaksınız.
Bu linke tıklayıp kayıt olacaksınız .
Kayıt olduktan sonra kayıt olduğunuz e posta adresinize bir mail gelecek.Bu aktivasyon mailidir.
E postanızı açın ve maildeki aktivasyon linkine tıklayın ve hesabınızı aktifleştirin.
Sonra siteye tekrar dönüş yapın.
Sol üstte ya da alt tarafta hangisini tercih edersiniz bilmem zaten ikiside aynı
FREE VPS yazıyor.
O yazıya tıklayın ve alttaki linkte points yazıyor.
Ona tıklayın ve size altta bir link verecek.Bu linki arkadaşlarınıza ve tanıdıklarınıza paylaşın.Üye olmalarını bekleyin.
Her üyelikle bu vps serveri kazanma şansınız olcaktır.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Her 9 üyelikte 1 adet domain alabilirsiniz.
Her 20 üyeliktede yanlış bilmiyorsam tabi 20 olması lazım VPS server alabilirsiniz.
Host için yapmanız gereken bir şey yok.Host için puan gerektirmez diye biliyorum.Size direk hostsunuzu verecektir.
Umarım yararlı bir konu olmuştur.
Amacım kar gütmek değil.
BUYRUN VİDYO
/// Referans Link paylaşımı yasaktır.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)