- Konular
- 94
- Online süresi
- 3m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 911
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 168
- MmoLira
- -49
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar.Bugun ku olan olaydan sonra sanırım oyunu bırakma kararı aldım.Çarıma girdigimde daha yeni aldıgım 5klının ve yeni yaptıgım koylemin olmaması gibi herkes hakkını helal etsin. Kimsenin hakkı kalmasın bende eğer bende hakkı kalan varsa forumdan mesaj atsın halledelim.
Burak (WatchOurLove) seninle tanısmak guzeldi bu oyunda sevdigim 5 kişiden biri sensin
Diğerleride bende kalsın 
Ve son olarak o 5K LI ZIRHIMI VE KOLYEMİ ÇALAN O HIRSIZA SESLENİYORUM O ÇALDIKLARIN ARDINA KALMAZ EMİN OL...
Burak (WatchOurLove) seninle tanısmak guzeldi bu oyunda sevdigim 5 kişiden biri sensin
Diğerleride bende kalsın 
Ve son olarak o 5K LI ZIRHIMI VE KOLYEMİ ÇALAN O HIRSIZA SESLENİYORUM O ÇALDIKLARIN ARDINA KALMAZ EMİN OL...
- Konular
- 93
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Boş boş konuşup canımı sıkma çalındıysa çalındı canın sağolsun itemimiz çok ne dert ediyosun.Kristal işini de hallederim ben sil o yazdıklarını.Beni de ara.Evet arkadaşlar.Bugun ku olan olaydan sonra sanırım oyunu bırakma kararı aldım.Çarıma girdigimde daha yeni aldıgım 5klının ve yeni yaptıgım koylemin olmaması gibi herkes hakkını helal etsin. Kimsenin hakkı kalmasın bende eğer bende hakkı kalan varsa forumdan mesaj atsın halledelim.
Burak (WatchOurLove) seninle tanısmak guzeldi bu oyunda sevdigim 5 kişiden biri sensinDiğerleride bende kalsın
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
geçmiş olsun da hırsı yapıp bence o hırsızlara inat oynamalısın kanaatimce 

- Konular
- 176
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
evet arkadaşlar.bugun ku olan olaydan sonra sanırım oyunu bırakma kararı aldım.çarıma girdigimde daha yeni aldıgım 5klının ve yeni yaptıgım koylemin olmaması gibi herkes hakkını helal etsin. Kimsenin hakkı kalmasın bende eğer bende hakkı kalan varsa forumdan mesaj atsın halledelim.
Burak (watchourlove) seninle tanısmak guzeldi bu oyunda sevdigim 5 kişiden biri sensindiğerleride bende kalsın
ve son olarak o 5k lı zırhımı ve kolyemi çalan o hırsıza sesleniyorum o çaldıkların ardına kalmaz emin ol...
bu hırsızlar yüzünden oyunda adam kalmadı saten oyunun ıcıne ettiler ne zevkı war ne tadı oyun bombos cogu carı haksız yere banlıyan yetkılıler saolsun

- Konular
- 94
- Online süresi
- 3m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 911
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 168
- MmoLira
- -49
- DevLira
- 0
Olan oluyor yapabilecek bir şey yok ama emin olunki bu dünyada olmasa bile diğer dünyada hakkımız sonuna kadar ödencek.bu hırsızlar yüzünden oyunda adam kalmadı saten oyunun ıcıne ettiler ne zevkı war ne tadı oyun bombos cogu carı haksız yere banlıyan yetkılıler saolsun![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...