NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Adminler çok ciddi bi konu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurdnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 325
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurdnc

Level 3
TM Üye
Konular
79
Reaksiyon Skoru
36
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 8 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sa Ya Ben 2 Konu Açtım Elymt2.cliend İnde Cevap Verip Bakmadınız 2 Gün Önce M2 Açarken Vürüs Silinsinmi Yoksa Bırakılsınmı Dedi Ben De Bırakılsın Dedim Bu Gün Başlat Yaparken Klavye Basmıyor Şu Konuyu Lütfen Ciddiye Alın Klavye Basmıyor Vürüs Koruması Bulmuyor Yardımcı Olun Sistemleri Tekrar Gözden Geçirin Çok Feci Bi Vürüs Bulunduruyorsunuz Adminler Bu Konuyu Çözmeniz Gerek Lütfen. :(

@Shorty; @Admin; @Karşıyakalı; @erdemaaa; @Avesequick; @SuFLeR;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar;

Aynı sorun bende vardı. Ben tam koruma norton kullanıyorum virüsü ''Sezgisel Virüs'' olarak görüyor birçok şeyde sezgisel virüs dediği için olur. Mesela bir dosya indirdim sezgisel der ama virüstotal'e tarattım temiz çıktı :)

Sa Ya Ben 2 Konu Açtım Elymt2.cliend İnde Cevap Verip Bakmadınız 2 Gün Önce M2 Açarken Vürüs Silinsinmi Yoksa Bırakılsınmı Dedi Ben De Bırakılsın Dedim Bu Gün Başlat Yaparken Klavye Basmıyor Şu Konuyu Lütfen Ciddiye Alın Klavye Basmıyor Vürüs Koruması Bulmuyor Yardımcı Olun Sistemleri Tekrar Gözden Geçirin Çok Feci Bi Vürüs Bulunduruyorsunuz Adminler Bu Konuyu Çözmeniz Gerek Lütfen. :(

@Shorty; @Admin; @Karşıyakalı; @erdemaaa; @Avesequick; @SuFLeR;

Bu sorunu alan çok oyuncu olmadığı için üstünde durulmamıştı sorun sizin anti-virüs programınız ile alakalı , anti-virüs programını değiştirmeyi ve ElyM2'yi yönetici olarak çalıştırmanızı tavsiye ediyorum aksi takdir de bir sonuca varamaz iseniz anti-virüs programınız hakkında bir araştırma yapmalısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri