Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

turust bilişim iyimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cengizhan6301
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 963
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

B
herkese hayırlı akşamlar. ben turust bilişimden alacam metin2 sizce güvenilirmi ? yani hemen teslim ediyorlarmı ? ve bir sorum daha olacak ben turust bilişimden olursa mobil ile alacam turust bilişimi aradım mobil ile 15tl dedi yine tm alıyorum dedim numaramı yazacaktım alacaktım tam alt tarafda 29tl diyor ? kdv dahil ? 29tl mi ödenecek yoksa 15tl mi anlamadım

Evet Bence Banka Al çünki mobil ödeme Cok fazla ödiyorsun normal fiyattan Trust iyide İlgisizler.

araştırdım da ilgisiz diyorlar yoksa çok iyiler diyor erkentaslim filan diyorlar ilgisizmiş tam olarak açıklarmısınız neyi ilgisiz mesela yani telefonlara cevapmı vermiyor ? yoksa oyun ile ilgili sorunlarda hiç birşey yapmıyormu ne yani ?

bu ne ya. Gerçekten de ilgisizmiş telefonlarını arıyorum açmıyor 1 defa aradım açmadı açs hemen metin2 alacam 2. de fa aradım açmadı sonra kapattı telefonu skypi de hiç açık görmüyorum gündüzleri aktif değilmişler canlı destekden hiç konuşmuyorlar zaten e posta atıyorum cevap yok faceden atıyorum cevap yok ? bu bilişim nasılmış ya anlamadım gitti. kurayım mı kurmuyayım mı bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri