Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
onca acık varken panelde onu pıyasayamı surmeyı dusunuyorsun mılletın emeklerı gıttıkten sonra duzenlesende bır ıse yaramaz
o yuzden satıs yapmadan once ılk kontrol et mılletın gırdıgı sıfrelerı sonra dısarıya cıkmasın yalansa yalan de kanıtı var yani
o yuzden satıs yapmadan once ılk kontrol et mılletın gırdıgı sıfrelerı sonra dısarıya cıkmasın yalansa yalan de kanıtı var yani
Son düzenleme:
Senin Çalıp Millete Vermek istediğin gibimi
sen caldığın zaman ben hatalı bırakmıştım kimsenin emeğine gitmedi anksoft.net sorabilirsiniz webbayim.net'de sorabilirsiniz
sen caldığın zaman ben hatalı bırakmıştım kimsenin emeğine gitmedi anksoft.net sorabilirsiniz webbayim.net'de sorabilirsinizcalıntı derken
ve baska hesaptan nıye gırıyorsun satıs yapmak ıcın yenı konu actın ayrıca skyp konusma kayıtlarını gosterebılırım
sana ver bı dosya bakalım dedı kırılıyormu dıye kırdım gosterdım anca guldun ve fıyatıda baya bı dusurdun sen bu ısten anlıyorsun dıye konusma kayıtları var yalansa
ve baska hesaptan nıye gırıyorsun satıs yapmak ıcın yenı konu actın ayrıca skyp konusma kayıtlarını gosterebılırım sana ver bı dosya bakalım dedı kırılıyormu dıye kırdım gosterdım anca guldun ve fıyatıda baya bı dusurdun sen bu ısten anlıyorsun dıye konusma kayıtları var yalansa
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)