Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
virus kaynıyor !!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorun net frameworkten veya doğru yapamamanızdandır.Bot ekran botu normal bot değil.Yani ekranınızı kontrol ediyor oyüzden virüslü gözüküyor bunuda söylemem gerekli...Bizzat kullandım hiç bir problem yok!
microsoft un sayfasından normal bir şekilde net framework 4.0 ı indirip (verdiğiniz linkten) indirdiğim dosyayı açıyorum
önce yükleniyor ilk bölüm, sonraki bölümde bi yere kadar gelip yukarda koyduğum pencereyi açıyor, bn herhangi bir şeye basmadan sadece dosyayı açıyorum yani, ne yapabilirim ki? zaten problem de belli değil
önemli hata yazıyor ama önemli hatanın ne olduğunu orda gözüken mavi renk yazılara basarak da bulamıyorum... Yardımcı olursanız sevinirim...
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /
SIRASIYLA BUNLAR ÇIKIYO KARŞIMA
Ve bir de virüs programını kapatıp botu çalıştırmayı denedim yine aynısı oldu, kullanıcı adımı şifremi yazdım, login e bastım, bikaç saniye bekledim ve bot kendini kapattı Herkeste doğru olup da bnm bilgisayarımda hatalı olan nedir windows update lerini de tam yaptım 
önce yükleniyor ilk bölüm, sonraki bölümde bi yere kadar gelip yukarda koyduğum pencereyi açıyor, bn herhangi bir şeye basmadan sadece dosyayı açıyorum yani, ne yapabilirim ki? zaten problem de belli değil
önemli hata yazıyor ama önemli hatanın ne olduğunu orda gözüken mavi renk yazılara basarak da bulamıyorum... Yardımcı olursanız sevinirim...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
SIRASIYLA BUNLAR ÇIKIYO KARŞIMA
Ve bir de virüs programını kapatıp botu çalıştırmayı denedim yine aynısı oldu, kullanıcı adımı şifremi yazdım, login e bastım, bikaç saniye bekledim ve bot kendini kapattı Herkeste doğru olup da bnm bilgisayarımda hatalı olan nedir windows update lerini de tam yaptım 
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)