emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

DarkOrbit güncel çalışan bot.Tbot herzaman güncel...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SpeedOfLight
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

virus kaynıyor !!!!!!!!!!!!!!!!!

Arkadaş verdiğin siteden netframework ü inidirmdim yüklerken durmadan bu çıkıyor ne yapıcam?

Bi de botu açıyorum, giriş yapıyorum 2-3 sn bekliyorum bot kendini kapatıyo :( off problem ne ?

Son düzenleme:
Sorun net frameworkten veya doğru yapamamanızdandır.Bot ekran botu normal bot değil.Yani ekranınızı kontrol ediyor oyüzden virüslü gözüküyor bunuda söylemem gerekli...Bizzat kullandım hiç bir problem yok!

microsoft un sayfasından normal bir şekilde net framework 4.0 ı indirip (verdiğiniz linkten) indirdiğim dosyayı açıyorum
önce yükleniyor ilk bölüm, sonraki bölümde bi yere kadar gelip yukarda koyduğum pencereyi açıyor, bn herhangi bir şeye basmadan sadece dosyayı açıyorum yani, ne yapabilirim ki? zaten problem de belli değil :( önemli hata yazıyor ama önemli hatanın ne olduğunu orda gözüken mavi renk yazılara basarak da bulamıyorum... Yardımcı olursanız sevinirim...

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /

SIRASIYLA BUNLAR ÇIKIYO KARŞIMA :( Ve bir de virüs programını kapatıp botu çalıştırmayı denedim yine aynısı oldu, kullanıcı adımı şifremi yazdım, login e bastım, bikaç saniye bekledim ve bot kendini kapattı Herkeste doğru olup da bnm bilgisayarımda hatalı olan nedir windows update lerini de tam yaptım :(

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri