noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

E.s y.s son s.stem oyunları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CHURSLEER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 340

CHURSLEER

Level 1
Üye
Konular
8
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 7 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Eski bi oyuncu olarak bazı görüşlerimi paylaşmak istiyorum
öncelikle ilk zamanlar %15 efsunlu karakter savunma editlerimiz vardı
sonra %25 karakter savunma editler çıktı.
Peki biz oyuncular %25lik karakter savunmaları niye aldık.
çünki savunmalarımızı artırmak ve fazladan delici kırıtk zehirleme gibi zeka gibi ortalama zarar gibi efsunların oranlarını artırmak için ama her nedense düz vuruşlardan gene can kaybımız oluyordu.
Daha sonra son sistem kılıç bıçak ve çiftel savunma editler çıktı %25 o zaman gerçekten hiç bi sikil ok büyü düz vuruş işlemiyordu şaman ateşi ve sura büyü çözmesi hariç okadar da normal gördükve marketten almaya başladık.
Daha sonra bu editler %25 den %15e düştü millet gene başa döndü e.s editler oldu market savunma editlerin satışını durdurdu
asıl mesele bundan sonra kılıç bıçak savunmaları biz savunma artırmak için bozmaya başladık son 2 efsunu kılıç veya bıçak bi şekilde artırma çabasındayız bu arada farkında olmadan bi karaktere dez avantaj vermiş olduk.
Benim görüşüm tekrar savunma editler markete çıkacak %15 karakter savunma sonra %25 karakter savunma sonra %25 kılıç bıçak çift el savunma böle dönüp duracak ee gelir kapısı geçim kaynagı ama nereye kadar
ben ful editim ama sadece arkadaşlarımla muhabbetine giriyorum ama bundan sonra kimsenin edit alaccanı zannetmiyorum neyse arkadaşlar sizin görüşlerinzi yorumlarınızıda beklerim tşk ediyorum.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

çünki savunmalarımızı artırmak ve fazladan delici kırıtk zehirleme gibi zeka gibi ortalama zarar gibi efsunların oranlarını artırmak için ama her nedense düz vuruşlardan gene can kaybımız oluyordu.
Daha sonra son sistem kılıç bıçak ve çiftel savunma editler çıktı %25 o zaman gerçekten hiç bi sikil ok büyü düz vuruş işlemiyordu şaman ateşi ve sura büyü çözmesi hariç okadar da normal gördükve marketten almaya başladık.
Daha sonra bu editler %25 den %15e düştü millet gene başa döndü e.s editler oldu market savunma editlerin satışını durdurdu
asıl mesele bundan sonra kılıç bıçak savunmaları biz savunma artırmak için bozmaya başladık son 2 efsunu kılıç veya bıçak bi şekilde artırma çabasındayız bu arada farkında olmadan bi karaktere dez avantaj vermiş olduk.
Benim görüşüm tekrar savunma editler markete çıkacak %15 karakter savunma sonra %25 karakter savunma sonra %25 kılıç bıçak çift el savunma böle dönüp duracak ee gelir kapısı geçim kaynagı ama nereye kadar
ben ful editim ama sadece arkadaşlarımla muhabbetine giriyorum ama bundan sonra kimsenin edit alaccanı zannetmiyorum neyse arkadaşlar sizin görüşlerinzi yorumlarınızıda beklerim tşk ediyorum.

Sana %999999999 katılıyorum ne anket yapıldı ne bişey yapıldı ben mesela kılıcı 100 yaptım savunmasını adam 15 e düşürdü sadece o item değil tüm efsunlar tüm itemler çöp oldu bence ely1 ely2 birleştirilip efsun oranı 25 de sabitlenmeli ve yeni editli sunucu açılmamalı sanki tüm chler full çekio da boyuna açılıyo ayrıca silah yaparken güç zeka falan o tür efsunları bulamıyorum matkette=*?
Durum gerçekten bir yere kadar dediğin gibi, fakat bu işte bir art niyet olduğunu düşünmüyorum. Tekrar %25'e dönülecek demişsin, böyle bir durumda elimizde ki %15 değerli editler de %25 çıkarılacaktır. Ki %25'e dönmek henüz söz konsu bile değil. Diğer yandan bunlar haricinde anlam veremediğim nokta "Biz sizin istekleriniz doğrultusunda hareket ediyoruz." dendi fakat edit item oranları düşürülmeden önce hiç kimseden %15'e düşürülmeli diye bir duyum almadım veya bu konuda herhangi bir ankete rastlamadım anlık bir katekulle ile %15'e çekilerek oldu bittiye getirildi. Dediğim gibi bundan sonra %25 söz konusu değil diye bas bas bağırdı yöneticiler dedikleri gibi olacağını da düşünüyorum. Fakat OLURDA yükseltmeye gidilirse ve ellerdeki editler %25'e çekilmezse vay bu sv'ın haline o zaman :)

Sana %999999999 katılıyorum ne anket yapıldı ne bişey yapıldı ben mesela kılıcı 100 yaptım savunmasını adam 15 e düşürdü sadece o item değil tüm efsunlar tüm itemler çöp oldu bence ely1 ely2 birleştirilip efsun oranı 25 de sabitlenmeli ve yeni editli sunucu açılmamalı sanki tüm chler full çekio da boyuna açılıyo ayrıca silah yaparken güç zeka falan o tür efsunları bulamıyorum matkette=*?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri