- Konular
- 5,783
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 441
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba;
Başvurularınıza yavaş bakılmasının nedeni son dönemler de düşme yslerin çoğalmasıdır.Bunun sonucunda biz de mecburen detaylı araştırma yapıyoruz çünkü 15 karne tatili yaklaştıkça başvurular artıyor.Eğer işleminizin hızlı kontrol edilmesini istiyorsanız ys belgenizi düzgün çekim yaparak ( hareketli cekim ) video şeklin de bize atabilirsiniz.Bakın bu mecburu değildir sadece ufak bir öneridir böylece görevliler daha çabuk işleminizi onaylar.Mecburi değildir öneridir.
Çektiğiniz videoları hosting görevlerine özel mesajla atabilirsiniz.
Sistem getirdik güzel gidiyor adamlar yine ne yapıp ne ediyor rank alıyorlar anlamış değilim.Bu video da işe yaramazsa Allah büyük başka çözüm üretcez
.
Başvurularınıza yavaş bakılmasının nedeni son dönemler de düşme yslerin çoğalmasıdır.Bunun sonucunda biz de mecburen detaylı araştırma yapıyoruz çünkü 15 karne tatili yaklaştıkça başvurular artıyor.Eğer işleminizin hızlı kontrol edilmesini istiyorsanız ys belgenizi düzgün çekim yaparak ( hareketli cekim ) video şeklin de bize atabilirsiniz.Bakın bu mecburu değildir sadece ufak bir öneridir böylece görevliler daha çabuk işleminizi onaylar.Mecburi değildir öneridir.
Çektiğiniz videoları hosting görevlerine özel mesajla atabilirsiniz.
Sistem getirdik güzel gidiyor adamlar yine ne yapıp ne ediyor rank alıyorlar anlamış değilim.Bu video da işe yaramazsa Allah büyük başka çözüm üretcez
.- Katılım
- 18 Ara 2013
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bugün böyle bir durumla karşılaştım, @Avesequick ; adminime mesaj atıp, gerekli yerleri sundum. Rankımı şu an sorunsuz aldım. Turkmmo yönetimine içten teşekkür ediyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 877
- Online süresi
- 2h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 993
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 281
- MmoLira
- -801
- DevLira
- 0
Satış yapmak isteyip ama Düşme YS kullanan arkadaşlar bu öneriyi dikkate alırlarsa, iki taraf içinde hızlı ve güvenilir bir işlem olur.
Hepinize iyi forumlar.
Hepinize iyi forumlar.
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öyle kurnazlıklarla gelıyorlar ki yönetimin işi zor 

- Konular
- 181
- Online süresi
- 2h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 154
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 161
- MmoLira
- 347
- DevLira
- 0
Şuanda onlarca sitenin yssi düşmüş durumda paint yada ps veyahut fireworks ile düzenleme çok cabuk yapılabiliyor resimdeki oynama cok belli olmakta
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...