- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelıkle herkese selam forumda yeniyim bu konuyu yanlış yere açtıysam affola
Bugün IKAPTANBLACKI isimli oyuncuyla bir takas konuştuk olumsuz yanıt aldım ve pmyi kapattıktan 5 10 sanıye sonra bana saçma ergence bir küfür yazdı öncesınde ss almaya niyetim yoktu (lKAPTANBLACKl takas etmeyince küfür edıyor muhattap olmayınız) tarzı yazı yazdım ve bana hadi kanıtla da görelim dedi sırf ona inat bu fotoğrafı atma kararı aldım gereken yapılırsa sevinirim
Bugün IKAPTANBLACKI isimli oyuncuyla bir takas konuştuk olumsuz yanıt aldım ve pmyi kapattıktan 5 10 sanıye sonra bana saçma ergence bir küfür yazdı öncesınde ss almaya niyetim yoktu (lKAPTANBLACKl takas etmeyince küfür edıyor muhattap olmayınız) tarzı yazı yazdım ve bana hadi kanıtla da görelim dedi sırf ona inat bu fotoğrafı atma kararı aldım gereken yapılırsa sevinirim
- Konular
- 1,833
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 742
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -240
- DevLira
- 0
Sadece Videolu kanıtlara işlem yapılmaktadır eğer videolu kanıtınız mevcut iseLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.adresine girerek ilgili bölüme ticket atabilirsiniz.
...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...