- Konular
- 100
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Serverimiz 18/11/2013 de açılmış olup Bu zaman kadar Sizlere Hazırlanılmıştır. Sizleri Düşünerek Hem Emek Verip Hem Orta derecede olup Hemde Eglenebilceginiz Bir Pvp Server Üstelik
Resimi orjinal boyutunda 747x382px görmek için tıklayın
Muhteşem Bir oyun Takımı [Og [OYUN GÖREVLİSİ] [OK]OYUN KURUCUSU] İle Mutlu oyuncuları Garanti Ediyoruz.
Resimi orjinal boyutunda 747x358px görmek için tıklayın
Canlı Destek İle Dahada Hızlı Destek Verecegimize İnanıyoruz [ Dilerseniz Oyunu indirmeden Önce Canlı Destekden Yetkili kişiler ile iletişim kurabilirsiniz]
Resimi orjinal boyutunda 747x420px görmek için tıklayın
Oyunumuzda Ws Lerin '' Savaş Yok Et' 'Üç İmparatorluk Savaşı ' Gibi Etkinliklerin Daha heyecanlı Daha Meraklandırıcı olması İçin Ws lere Anlam kazandırabilmek için Malesef Efsun Oranları Sabit Degildir.
Şahsen [OK] Oyun Kurucusu Olarak Yeniligi Seven biri Oldugum için Daha çok Yenilik yapmaya çalışıcam Aklımda bir kaç tasarımlar,Planlar Var tabikide Mesela
Bizim Özel Olarak Tasarlattıgımız,Tasarladıgımız Auto Pack Çok Yakında Sizlerle Ve bizlerle olucak ...
Daha öncelerindede Ufak Kapasiteli Sv ler açtıgımdan dolayı Bu işte Tabikide Profosyonel Hale geldim Sayılır, Artık Userlerin Dilinden Ne isticeklerinden v.s Gibi şeylerden Anlayabiliyorum. Bana göre En önemlisi Empati Kurabilmek...
Tabi Oyunumuz Bu Npcler ve Bu Özelliklerle Sınırlı Kalmıyor. Hepsini Oyuna gelip görebilirsiniz Veyatta www.Anka-mt2.com Canlı Destek Sistemi İle Soruşturabilirsiniz...
Sizlere Kapanmicak Ömürlük Daima burda olucak Ve Kendini Sadece Userlerin Mutluluguna Adicak Ve Gelişimci Olucak Bir Server Sunuyorum . Artık Bu pvp Kapanırmı kapanmazmı Gibi Korkular İçinde Oyun Oynamaya Gerek Yok.
Resimi orjinal boyutunda 747x293px görmek için tıklayın
Bu Pvp ' de Adaletsiz Yok. Biz Yetkili kişiler olarak emin olun sizleri küçük,Hor v.s Görmicez , Tabiki Hep birlikte Yaptıgımız Etkinliklerde olucak Gmler ve Userler Hep birlikte Yaptıgımız Etkinlikler olucak.
Resimi orjinal boyutunda 747x747px görmek için tıklayın
Sosyal Paylaşım Sitelerinde görüyorumda , Oyunda açık varmış Oyunu Çökermişler v.s v.s Hemde Emek Server Okadar Emeginiz v.s Boşuna gitmiş olmalı , Sizi Temin Ederimki Yatırımımı ilk olarak Güvenlik Programları v.s Yaptım Ve kesinlikle Sv nin Çökme , Patlatılma , Açıga Alınma v.s Gibi Durumlar Söz konusu olmicaktır...
Acemiler Gibi 'Arkadaşlar bir Ayar yaptım 5dk Reboot' Diye Oyununuzu Yarıda Bölüp Reboot atmak yok. Düzenli Ve programlı Bir şekilde Event Günümüz Olsun,Bakım Günümüz Olsun Hepsi Belirlenicektir Ve Sizde Asla Magdur kalmicaksınız.
Resimi orjinal boyutunda 747x467px görmek için tıklayın
Dönüşümler Tr tipi Olup bir çok Özellikte Tr tipidir Tabikide
Arkadaşlar Bir çok pvp v.s Kendine Çok iyi Güvenir Oyunda hiç bir Hata v.s Yok diye Fakat Herkezin Görüşü Farklıdır Tabikide. Siz nasıl Dilerseniz Ticket Sistemimizde 'Öneri/Şikayet' Konusu vardır Ordan Ticket atarsanız ise Mutlaka Dikkate alınıp Geri Dönüş Yapılır Aynı zamanda Tabiki Canlı Destegimizdende ulaşabilirsiniz...
Siz Daha Fazla sıkılmadan Ben oyunun Linklerini v.s Aşşagıda Belirticem Dilerseniz Oyunumuza Gelrseniz Bizi Mutlu edersiniz Tabiki ama Siz bilirsiniz Ginede tabiki
Öncelikle Başlangıç İtemleri
Savaşcı
-5Tane 200lük kırmızı,mavi pot,200lük mor pot
-Rüzgarın ayakkabıları
-Işınlanma yüzüğü
-Z.Maymunu Bitkisi
-Savaş Kalkanı,Gelenksel Miğfer,Deri Ayakkabı,Tahta bilezik,Tahta Küpe,Tahta
Kolye
-Siyah,Kahverengi,Kırmızı,Sarı,Beyaz Saç boyası,Saç boyası Temizleyici
-Kılıç
-Keşiş Plaka Zırh,Demir Plaka Zırh(9 Level),Kaplan Plaka Zırh(18 Level)
Ninja
-Rüzgarın ayakkabıları
-Işınlanma yüzüğü
-Z.Maymunu Bitkisi
-Savaş Kalkanı,Deri Kapşon,Deri Ayakkabı,Tahta bilezik,Tahta Küpe,Tahta
Kolye
-Hançer,Kılıç,Yay,100lü Tahta Ok
-Gök Mavisi Takım,Fildişi Takım(9 Level),Koyu Kırmızı Takım(18 Level)
Sura
-Rüzgarın ayakkabıları
-Işınlanma yüzüğü
-Z.Maymunu Bitkisi
-Savaş Kalkanı,Kanlı Kask,Deri Ayakkabı,Tahta bilezik,Tahta Küpe,Tahta
Kolye
-Kılıç
-Ağıt Plaka Zırh,Büyücü Plaka Zırh(9 Level),Kötü şans Zırhı(18 Level)
Şaman
-Rüzgarın ayakkabıları
-Işınlanma yüzüğü
-Z.Maymunu Bitkisi
-Savaş Kalkanı,Keşiş Şapkası,Deri Ayakkabı,Tahta bilezik,Tahta Küpe,Tahta
Kolye
-Bakır Çan,Yelpaze
-Gök Mavisi Elbise,Turkuaz Elbise(9 Level),Pembe Elbise(18 Level
Şimdide Linkler )
Resimi orjinal boyutunda 640x324px görmek için tıklayın
Resimi orjinal boyutunda 720x480px görmek için tıklayın
Resimi orjinal boyutunda 747x382px görmek için tıklayın
Muhteşem Bir oyun Takımı [Og [OYUN GÖREVLİSİ] [OK]OYUN KURUCUSU] İle Mutlu oyuncuları Garanti Ediyoruz.
Resimi orjinal boyutunda 747x358px görmek için tıklayın
Canlı Destek İle Dahada Hızlı Destek Verecegimize İnanıyoruz [ Dilerseniz Oyunu indirmeden Önce Canlı Destekden Yetkili kişiler ile iletişim kurabilirsiniz]
Oyunumuzda Ws Lerin '' Savaş Yok Et' 'Üç İmparatorluk Savaşı ' Gibi Etkinliklerin Daha heyecanlı Daha Meraklandırıcı olması İçin Ws lere Anlam kazandırabilmek için Malesef Efsun Oranları Sabit Degildir.
Şahsen [OK] Oyun Kurucusu Olarak Yeniligi Seven biri Oldugum için Daha çok Yenilik yapmaya çalışıcam Aklımda bir kaç tasarımlar,Planlar Var tabikide Mesela
Bizim Özel Olarak Tasarlattıgımız,Tasarladıgımız Auto Pack Çok Yakında Sizlerle Ve bizlerle olucak ...
Daha öncelerindede Ufak Kapasiteli Sv ler açtıgımdan dolayı Bu işte Tabikide Profosyonel Hale geldim Sayılır, Artık Userlerin Dilinden Ne isticeklerinden v.s Gibi şeylerden Anlayabiliyorum. Bana göre En önemlisi Empati Kurabilmek...
Tabi Oyunumuz Bu Npcler ve Bu Özelliklerle Sınırlı Kalmıyor. Hepsini Oyuna gelip görebilirsiniz Veyatta www.Anka-mt2.com Canlı Destek Sistemi İle Soruşturabilirsiniz...
Sizlere Kapanmicak Ömürlük Daima burda olucak Ve Kendini Sadece Userlerin Mutluluguna Adicak Ve Gelişimci Olucak Bir Server Sunuyorum . Artık Bu pvp Kapanırmı kapanmazmı Gibi Korkular İçinde Oyun Oynamaya Gerek Yok.
Resimi orjinal boyutunda 747x293px görmek için tıklayın
Bu Pvp ' de Adaletsiz Yok. Biz Yetkili kişiler olarak emin olun sizleri küçük,Hor v.s Görmicez , Tabiki Hep birlikte Yaptıgımız Etkinliklerde olucak Gmler ve Userler Hep birlikte Yaptıgımız Etkinlikler olucak.
Resimi orjinal boyutunda 747x747px görmek için tıklayın
Sosyal Paylaşım Sitelerinde görüyorumda , Oyunda açık varmış Oyunu Çökermişler v.s v.s Hemde Emek Server Okadar Emeginiz v.s Boşuna gitmiş olmalı , Sizi Temin Ederimki Yatırımımı ilk olarak Güvenlik Programları v.s Yaptım Ve kesinlikle Sv nin Çökme , Patlatılma , Açıga Alınma v.s Gibi Durumlar Söz konusu olmicaktır...
Acemiler Gibi 'Arkadaşlar bir Ayar yaptım 5dk Reboot' Diye Oyununuzu Yarıda Bölüp Reboot atmak yok. Düzenli Ve programlı Bir şekilde Event Günümüz Olsun,Bakım Günümüz Olsun Hepsi Belirlenicektir Ve Sizde Asla Magdur kalmicaksınız.
Resimi orjinal boyutunda 747x467px görmek için tıklayın
Dönüşümler Tr tipi Olup bir çok Özellikte Tr tipidir Tabikide
Arkadaşlar Bir çok pvp v.s Kendine Çok iyi Güvenir Oyunda hiç bir Hata v.s Yok diye Fakat Herkezin Görüşü Farklıdır Tabikide. Siz nasıl Dilerseniz Ticket Sistemimizde 'Öneri/Şikayet' Konusu vardır Ordan Ticket atarsanız ise Mutlaka Dikkate alınıp Geri Dönüş Yapılır Aynı zamanda Tabiki Canlı Destegimizdende ulaşabilirsiniz...
Siz Daha Fazla sıkılmadan Ben oyunun Linklerini v.s Aşşagıda Belirticem Dilerseniz Oyunumuza Gelrseniz Bizi Mutlu edersiniz Tabiki ama Siz bilirsiniz Ginede tabiki
Öncelikle Başlangıç İtemleri
Savaşcı
-Rüzgarın ayakkabıları
-Işınlanma yüzüğü
-Z.Maymunu Bitkisi
-Savaş Kalkanı,Gelenksel Miğfer,Deri Ayakkabı,Tahta bilezik,Tahta Küpe,Tahta
Kolye
-Kılıç
-Keşiş Plaka Zırh,Demir Plaka Zırh(9 Level),Kaplan Plaka Zırh(18 Level)
Ninja
-Rüzgarın ayakkabıları
-Işınlanma yüzüğü
-Z.Maymunu Bitkisi
-Savaş Kalkanı,Deri Kapşon,Deri Ayakkabı,Tahta bilezik,Tahta Küpe,Tahta
Kolye
-Hançer,Kılıç,Yay,100lü Tahta Ok
-Gök Mavisi Takım,Fildişi Takım(9 Level),Koyu Kırmızı Takım(18 Level)
Sura
-Rüzgarın ayakkabıları
-Işınlanma yüzüğü
-Z.Maymunu Bitkisi
-Savaş Kalkanı,Kanlı Kask,Deri Ayakkabı,Tahta bilezik,Tahta Küpe,Tahta
Kolye
-Kılıç
-Ağıt Plaka Zırh,Büyücü Plaka Zırh(9 Level),Kötü şans Zırhı(18 Level)
Şaman
-Rüzgarın ayakkabıları
-Işınlanma yüzüğü
-Z.Maymunu Bitkisi
-Savaş Kalkanı,Keşiş Şapkası,Deri Ayakkabı,Tahta bilezik,Tahta Küpe,Tahta
Kolye
-Bakır Çan,Yelpaze
-Gök Mavisi Elbise,Turkuaz Elbise(9 Level),Pembe Elbise(18 Level
Şimdide Linkler )