- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ben bundan yaklasık 6 ay once bıyolog gorevlerını yapmaya basladım en son tugyis tabelası gorevını verdı bıyolog onu bıtırdım ve daha gorev vermedı dedım heralde oyunda kapattılar dıger gorevlerı fazla ustune gıtmedım ama şimdi goruyorum kı bende gozukmeyen gorevlerı mıllet yapıyor bende bıyolagda gorev gozukmuyor yetkılı kısıler bu konuyla ılgılenırse sevınırım ..
- Konular
- 45
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -7
- DevLira
- 0
Ben konu ilgili yetkili kişilere ticket attım ve yeni client yayınlacakmış yakın bir zamanda o zaman düzeltilecekmiş .
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
valla duzelirse cok ıyı olur herkez bonusları aldı bız hala gorev beklıyoz bu sorunuda cozerseler cok sevıncem
- Konular
- 79
- Online süresi
- 1h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 48
- DevLira
- 0
Ben bundan yaklasık 6 ay once bıyolog gorevlerını yapmaya basladım en son tugyis tabelası gorevını verdı bıyolog onu bıtırdım ve daha gorev vermedı dedım heralde oyunda kapattılar dıger gorevlerı fazla ustune gıtmedım ama şimdi goruyorum kı bende gozukmeyen gorevlerı mıllet yapıyor bende bıyolagda gorev gozukmuyor yetkılı kısıler bu konuyla ılgılenırse sevınırım ..
aynı durum bende de var bende ilk yapanlardanım tugis de kaldı şuan başlayanlar ful yapıyor yeni bir char açıp o kadar görevi sil baştan mı yapalım olur mu öyle şey birde 130 lv charım buna çözüm bulun lütfen yetkililer
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)