HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamun Aleykum,
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam tüm forumdan özür diliyorum.
Konuma geçiyim, Ulusal sunucu satışlarını durdurdu mu ? Eğer durdurduysa, satışlar ne zaman başlıyacak ?
Lütfen konuyu kapatmayalım, eğer yanlış yere açıldıysa taşımanız önemle rica olunur.
Teşekkür ederim. İyi forumlar!
Konuma geçiyim, Ulusal sunucu satışlarını durdurdu mu ? Eğer durdurduysa, satışlar ne zaman başlıyacak ?
Lütfen konuyu kapatmayalım, eğer yanlış yere açıldıysa taşımanız önemle rica olunur.
Selamun Aleykum,
Bildigim kadarıyla satısları durmadı ve stokları kalmadıgını gördüm bir konuda ama devam ediyorlar satıs durdurma yok sadece stok yok
Bildigim kadarıyla satısları durmadı ve stokları kalmadıgını gördüm bir konuda ama devam ediyorlar satıs durdurma yok sadece stok yok
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
İsterseniz turkmmo dan üzerinden mesaj atın üyeligine
Arkadaşında dediği gibi satışllar durdurulmadı kendi sunucularına geçtikleri için öyle yazdılar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...