- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Geçen gün, Epilogue'da oynadığım char aklıma geldi birden. Ben de 5 sene önce oyundan ne kadar anladığımı(ya da anlamadığımı) merak edip girdim panelee...
ID'den emindim.
Fakat şifre yanlıştı; ben de "sonraki 15 dakika..." uyarısı gelinceye kadar panelde art arda sallama kombinasyonlar yaptım.
"Çok fazla hatalı şifresi denemesi yapıldı, 15 Dakika sonra tekrar deneyin!
Hesap isminizi ve şifrenizi kontrol edin uzun bir süredir giriş yapmıyorsanız veya bilgilerinizi unuttuysanız
Hesabınıza erişim problemi yaşıyorsanız
Hesap bilgileriniz doğru olmasına rağmen hala giriş yapamıyorsanız
uyarısını aldım ve bilgisayarı kapattım.
Bugün neredeyse üç gün oldu ama, şu an kullandığım hesaba giriş yapmayı denediğimde bile hala aynı uyarıyı alıyorum. İlgilenirseniz sevinirim. Teşekkürler.
ID'den emindim.
Fakat şifre yanlıştı; ben de "sonraki 15 dakika..." uyarısı gelinceye kadar panelde art arda sallama kombinasyonlar yaptım.
"Çok fazla hatalı şifresi denemesi yapıldı, 15 Dakika sonra tekrar deneyin!
Hesap isminizi ve şifrenizi kontrol edin uzun bir süredir giriş yapmıyorsanız veya bilgilerinizi unuttuysanız
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
. Hesabınıza erişim problemi yaşıyorsanız
sistemini kullanabilirsiniz.Hesap bilgileriniz doğru olmasına rağmen hala giriş yapamıyorsanız
dan veya
bölümümüzden yardım alabilirsiniz."uyarısını aldım ve bilgisayarı kapattım.
Bugün neredeyse üç gün oldu ama, şu an kullandığım hesaba giriş yapmayı denediğimde bile hala aynı uyarıyı alıyorum. İlgilenirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Son düzenleme:
- Konular
- 1,833
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 742
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -240
- DevLira
- 0
Bu tarz bir durumda şifrenizi sıfırlayarak denemek en sağlıklısı olacaktır , böyle bir imkanınız yok ise farklı bir tarayıcıdan giriş yapmayı deneyin ayrıca çerezleri temizlemeyi ihmal etmeyin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...