HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Peki Kardeşim Deneyecem Konuyu Kapamada Olmazsa Tekrar Gereksiz Konu Açmayım...Uyumluluk sorunları denetle.Önerilen ayarları dene.
Bu genel bir sorun fakat bu duruma azaltmak için yapabileceğiniz alternatif çözümler mevcut ilk olarak ;
İlk olarak ElyM2 giriş dosyasına ( Metin2.exe diye geçiyor ) sağ tıklayıp özellikler diyoruz ardından aşağıda gösterdiğim adımları izleyin.
![]()
Ardından yapacağımız bir işlem daha var ;
Bilgisayarım'a sağ tıklayın ve " Özellikler " diyin.
Ardından Sistem Korumasına girin ve Gelişmiş kısmına gelin.
Daha sonra Performans bölümünün altındaki Ayarlar butonuna tıklayın ve çıkan menüde " Veri Yürütme Engellemesi " bölümüne gelin.
Ve son olarak Ekle butonuna basarak Elym2 Giriş dosyasını ( Metin2.exe adlı ) listeye ekleyin ve Uygula tuşuna basın.
NOT: Bu anlatım sadece Windows 7 için geçerlidir.
NOT 2: Kesin bir çözüm olmasa da bu durumu biraz azaltabilir.
.....
Kardeşim Win8 Benim Pc ve Pek fark yok Aynı şekilde Ayar yapılıyorda Pek bir fark göremedim 2 saattir Oyundayım Oyun hiç donmadı Bu kesinde Işınlanmada Yine Soru Var 3 defa Işınlandım biri oyundan Attı Birindede ??? ??? Die bir hata verdi aynı şekilde.....

Kardeşim Win8 Benim Pc ve Pek fark yok Aynı şekilde Ayar yapılıyorda Pek bir fark göremedim 2 saattir Oyundayım Oyun hiç donmadı Bu kesinde Işınlanmada Yine Soru Var 3 defa Işınlandım biri oyundan Attı Birindede ??? ??? Die bir hata verdi aynı şekilde![]()
O sorun şu anda genel bir sorun herkes aynı sıklıkla olmasa da ??? ??? ?? hatasını alıyordur bu duruma @Shorty ; yakın bir zaman da bir açıklama getirecektir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Peki saolasın Artık onun düzelmesini beklecez Başka çözüm yok Anlaşılan, Kq sizeO sorun şu anda genel bir sorun herkes aynı sıklıkla olmasa da ??? ??? ?? hatasını alıyordur bu duruma @Shorty ; yakın bir zaman da bir açıklama getirecektir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)