- Konular
- 15
- Online süresi
- 9s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 42
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Eyl1 Sunucusunda 12:18 saatinde "Doktor" ADLI OYUNCU İLE TAKAS YAPTIK VE TİCARETE SIĞMADIĞI İÇİN ÇÖL KOSTÜMÜNÜ SONRA VERECEKTİ. Evohes Adlı 130 lwl OYUNCU ŞAHİTİMDİR.
TAKASI YAPTIK VE KAÇTI UYARDIM KÜFÜR ETTİ.
İLGİLENİRSENİZ MEMNUN OLURUM
Benim Adım: Apparition
TAKASI YAPTIK VE KAÇTI UYARDIM KÜFÜR ETTİ.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
BURADAN RESİME BAKABİLİRSİNİZ.. İLGİLENİRSENİZ MEMNUN OLURUM
Benim Adım: Apparition
- Konular
- 4,450
- Çözüm
- 60
- Online süresi
- 4mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 5,551
- Altın Konu
- 117
- Başarım Puanı
- 467
- MmoLira
- 3,671
- DevLira
- 7
Resimlerle ilgili kanıtlar geçersiz sayılıyor benim bildiğim kadarıyla. Ayrıyeten bu gibi konuları Destek iletişim sitesinde ki bölüme iletebilirsiniz. 
Üstteki konu dışı mesaj yazan arkadaş bildirildin.

Üstteki konu dışı mesaj yazan arkadaş bildirildin.
- Konular
- 15
- Online süresi
- 9s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 42
- DevLira
- 0
ticaret yapıcaktık 95 lwl itemi ile çöl kıafet aynı anda konmadığı için çölü sonra vericem dedi. Evohes yani asıl çarı ile Shero (ibrahim) arkadaşım ve 4 oyuncu yanımızdaydı. çölü ver dedim vermedi vermek istemedi bende konuştuğumuz pencereden resim aldım. oyun içinde mesaj atabilirsiniz her zaman onineyim.
ben 20t lik çöl kıyafetinin peşinde deilim ve kesinlikler geri istemiyorum. tek istediğim bu gibi insanların oyundan uzak durmasıdır.. Oyun içinden pm atarsanızsevinicem
Oyun Adım : Apparition
ben 20t lik çöl kıyafetinin peşinde deilim ve kesinlikler geri istemiyorum. tek istediğim bu gibi insanların oyundan uzak durmasıdır.. Oyun içinden pm atarsanızsevinicem
Oyun Adım : Apparition