HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet Arkadslar Bazı ServerLarda Lvl iLe basLıyor Fakat Para Gelmiyor
İste Bunun için bi çözüm para zarfi hemen anLatayım size
1. Adım : Filezilla bağlanın.
2. Adım : "/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/" girin.
3. Adım : "/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/" dizininde yanlış hatırlamıyorsam en altta "special_item_group.txt" dosyasını notepad veya notepad++ ile açın.
4. Adım : Açtığınız "special_item_group.txt" dosyasında 50023 ( para zarfı kodu ) bulun oradan kendinize göre düzenleyin.
İşte bu kadar.
Ama dikkat etmemiz gereken bir nokta var.
Sözü geçen "/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/" dizini Hamachi ve Sabit İp serverlar için geçerlidir.
VPS veya Dedicated ise "/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/" dizini yerine şu dizin üzerinden işlemleri yapmanız gerekmekte.
"/usr/game/channel/share_data/locale/hongkong/"
İste Bunun için bi çözüm para zarfi hemen anLatayım size1. Adım : Filezilla bağlanın.
2. Adım : "/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/" girin.
3. Adım : "/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/" dizininde yanlış hatırlamıyorsam en altta "special_item_group.txt" dosyasını notepad veya notepad++ ile açın.
4. Adım : Açtığınız "special_item_group.txt" dosyasında 50023 ( para zarfı kodu ) bulun oradan kendinize göre düzenleyin.
İşte bu kadar.
Ama dikkat etmemiz gereken bir nokta var.
Sözü geçen "/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/" dizini Hamachi ve Sabit İp serverlar için geçerlidir.
VPS veya Dedicated ise "/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/" dizini yerine şu dizin üzerinden işlemleri yapmanız gerekmekte.
"/usr/game/channel/share_data/locale/hongkong/"
Teşekkürler LwL Yapıyoruz Para Kalıyo Onuda Halledersek Hiçbişey kalmaz p npc zaten var 

Teşekkürler LwL Yapıyoruz Para Kalıyo Onuda Halledersek Hiçbişey kalmaz p npc zaten var![]()
evet o kötü oluyor
bu arada snn kendi swnmi var ?Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)