noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

EsTR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TLEsEsLm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 491

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

EsTRGames

GM Olmak İstiyorum

Adınız : İbrahim
Soyadınız : TAŞBUNAR
Yaşınız : 18
Yaşadığınız Yer : Eskişehir
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Fazlasıyla mevcut, diğerleri gibi 4 defa TL 5 defa GM oldum demem asla Tecrubemi sınamak isteyeneler mesaj atabilirler.
Günlük Online Süreniz : Değişmekde,(pzartsi-salı-perşmbe) : 19:00'dan 00:00'a | (çarşmba,cuma) : 15:00'dan 00:00'a(cumartesi,pazar) : 10:00'dan 18:00'a
Özellikleriniz : Navicat %90 quest %60 olarak anlamaktayım, ve ayrıca başarılı tasarımlar yapabilmekteyim, Banner gibi giriş indexi gibi ve ayrıca FORUM, DESTEK PANELİLERİ kurulumu yapabilirim, istek üzerine kişiye özelde wordpress ile blog tema kurulumları yapabilirim (eklentileri ile)
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Mail ile bana ulaşabilirsiniz ve skype üzerinden. MAİL : "eseslmm@gmail.com" SKYPE : "eseslmm"

Diğer / Ek : GM'lik benim için önemli değildir, eğer aranızdan isteyenler var ise yukarıdaki kurulumlaru ÜCRETSİZ yapabilirim, benim için hiç bir sorunu olmaz eğer GM olmak istesem belli bi ücret ile kendi serverimi kurabilirim para önemli değil benim için ama kendim çalışmayı sevmiyorum bu yüzden sizlerle çalışmak istiyorum eğer isteyeniniz var ise bana ulaşın.Oyun özellikleri ne olursa olsun fark etmez 1 GB 10 GM ram hiç fark etmez sitesi .com olmasa bile olur ama olursa server sahibi için iyi olur benim için önemli değil ama bu işi yapmak isteyenlerin yanında olurum sitesi .com,.org,.net olmayanlara bile sırf yardımcı olayaım diye onlara .com'lu site alabilirim benim için önemli değil.Alan adı hosttu bana ait olur.Benim amacım bu işlere yapamek isteyenlere tamamen karşılıksız yardımcı olmak istememdir.Teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri